Αυτή είναι η νέα «Μόνικα» του Next top model! (vd&pics)

Βλέποντας την Έλενα Καλαϊτζή η οποία πέρασε στο σπίτι του Next top model, σπάγαμε το κεφάλι μας για το ποια μας θυμίζει. Μα είναι ίδια η Μόνικα από την πρώτη σεζόν!

propoli

Νομίζω πως όσοι έβλεπαν πρώτο Next top model θυμούνται τη Μόνικα, που ήταν το κορίτσι με το χαρακτηριστικά μεγάλο πηγούνι. Η Έλενα Καλαϊτζή είναι το κορίτσι που δίχασε τους κριτές είναι επάξια αντικαταστάτρια της.

Η Έλενα στο χθεσινό επεισόδιο αφού αρχικά κόπηκε από την είσοδο στο σπίτι του Next top model, τελικά κέρδισε μια θέση σ’ αυτό.

«Θα σου πω ποιο είναι το πρόβλημα με σένα, Έλενα. Τα κάνεις όλα σωστά, κάνεις αυτά που σου λένε, αλλά δεν ξεχωρίζεις. Θέλω ένα κορίτσι που να ξεχωρίζει. Που να με κάνει να το θυμάμαι για πάντα» είπε ο κ. Μπράτης και απέρριψε τη διαγωνιζόμενη.

Λίγο αργότερα όμως άλλαξε γνώμη, ενημέρωσε και τους υπόλοιπους κριτές και έψαξε να βρει την Έλενα για να την περάσει στην επόμενη φάση.

«Παιδιά έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος. Η Ελενα που άνοιξε την επίδειξη… δεν έπρεπε να την κόψουμε», είπε ο σχεδιαστής και αφού βρήκε την απογοητευμένη διαγωνιζόμενη συνέχισε:

«Ελενα άλλαξα γνώμη, η αλήθεια είναι πως είσαι ένα κορίτσι που θυμάμαι»

Δείτε το βίντεο:

Loading