Βαλάντης: Πήγε να κάνει εξετάσεις για το Nomads και του βρήκαν όγκο στο νεφρό

Ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης, θεωρούνταν ως ένα από τα πρώτα φαβορί για μια θέση στο νέο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1, Nomads, ωστόσο μια απρόσμενη εξέλιξη κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που απαιτούνται πριν μπει κάποιος στο παιχνίδι, έβαλε φρένο στη συμμετοχή του. Το γιατί το εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή του καναλιού «Το Πρωινό».

propoli

«Με ρώτησαν γιατί δεν θα είμαι στο Nomads φέτος. Τον Ιούνιο δέχτηκα ένα ωραίο μήνυμα που μου έλεγε αν θέλω να ξαναζήσω μια τρέλα στη ζωή μου» τόνισε συγκεκριμένα ο Βαλάντης και πρόσθεσε: «Ξεκίνησα κι εγώ να κάνω τη γυμναστική μου, έπρεπε να πάρω βάρος γιατί ήμουν πολύ αδυνατος». Ωστόσο οι εργονομικές και ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε προκάλεσαν ερωτηματικά.

«Πήγα πρωί – πρωί ξεκίνησα να κάνω τις εξετάσεις μου, ο έλεγχος διήρκεσε περίπου πέντε ώρες. Πέρασα από όλους τους γιατρούς, όλων των ειδικοτήτων, κάναμε τρίπλεξ, κάναμε τεστ κοπώσεως τα πάντα. Την ώρα του υπέρηχου κοιλιακής χώρας μου επιβεβαίωσαν πως βλέπουν κάτι που δεν μπορούσαν να εξακριβώσουν τι ακριβώς είναι. Και έπειτα από αυτό, η γιατρός που θα βρεθεί στη Μαδαγασκάρη για τις πρώτες βοήθειες μου είπε πως αν δεν εξακριβωθεί περί τίνος πρόκειται δεν μπορώ να λάβω μέρος στο παιχνίδι» συμπλήρωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Αν και αρχικά ο Βαλάντης πήρε την απόφαση να μην ψάξει περισσότερο το πρόβλημα υγεία, στη συνέχεια φοβούμενος τα χειρότερα πήρε την απόφαση να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. «Τελικά διαγνώστηκα με έναν μικρό όγκο στο νεφρό και για τον λόγο αυτό θα χειρουργηθώ την ερχόμενη Πέμπτη. Και αυτό αν δεν υπήρχε το Nomads δεν θα το είχα μάθει ποτέ» τόνισε.

Loading