Επιστροφή Μπογδάνου με… άρωμα πολιτικής – Κατεβαίνει για βουλευτής;

Η απόλυσή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ το καλοκαίρι του 2017 έσκασε σαν βόμβα στο τηλεοπτικό πεδίο.

propoli

Η αναφορά του Μπογδάνου στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τους «πρώην συντρόφους» του για το χτύπημα κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου ήταν που τον οδήγησαν στην έξοδο.

Οι δύο πλευρές δε «χώρισαν» και με τον καλύτερο τρόπο αφού ο δημοσιογράφος έστρεψε τα βέλη του προς το κανάλι. Ωστόσο πριν από περίπου δύο μήνες εμφανίστηκε στο πάνελ της εκπομπής του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου.

Ο Δημήτρης Οικονόμου μάλιστα τον προανήγγειλε ως υποψήφιο βουλευτή χωρίς όμως ο ίδιος να απαντήσει σε αυτό.

Το tweet που έβαλε «φωτιά»

Το βράδυ της Δευτέρας ένα tweet της δημοσιογράφου Χριστίνας Κοραή έβαλε και πάλι «φωτιά» στις φήμες. Η πολύπειρη κοινοβουλευτική συντάκτρια έβγαλε μια φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Μάλιστα στη λεζάντα τον ανέφερε ως υποψήφιο βουλευτή Α’ Αθήνας. «Τώρα στο ACTION24 με τον δημοσιογράφο και υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ στην Α Αθήνας (αν και ο ίδιος δεν το λέει πριν το ανακοινώσει ο πρόεδρος)». Το τιτίβισμα εξαφανίστηκε μετά από λίγο, αφού μάλλον η δημοσιογράφος κατάλαβε το λάθος της.

Υποψήφιος βουλευτής ο Μπογδάνος; Το tweet που τον... πρόδωσε και εξαφανίστηκε! (Pic)

Loading