Η Άννα φεύγει από το σπίτι του Power of Love (vd)

Περίπου δύο εβδομάδες πριν το τέλος του παιχνιδιού Power of Love μια από τις παίκτριες που βρίσκονται σε αυτό από την πρώτη ημέρα και συγκεκριμένα, η Άννα Λορένη είναι υποχρεωμένη να εγκαταλείψει το σπίτι, καθώς πρέπει να επιστρέψει στο Ντουμπάι για να ανανεώσει τη βίζα της.

propoli

Για τον λόγο αυτό ενημέρωσε και τον αγαπημένο της Παναγιώτη Θεοφίλου.

«Πρέπει να φύγω. Το σκέφτηκα και ξέρω ότι είμαστε στην τελική ευθεία, αλλά θα πρέπει να φύγω. Πρέπει να πάω πίσω στο Ντουμπάι. Πρέπει να πάω να μπω μέσα στη χώρα, για τη βίζα μου, αλλιώς θα την χάσω και δεν το θέλω. Είμαστε στην τελική ευθεία, το ξέρω ότι υπάρχει ένα έπαθλο, αλλά με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή πιο πολύ η ζωή μας έξω! Θέλω όμως να μείνεις εσύ, μην το κάνεις χειρότερα. Θέλω να μείνεις και θέλω να παλέψεις για εμάς. Δεν έχει μείνει πολύ ακόμα» τόνισε χαρακτηριστικά η Άννα, η οποία στη συνέχεια έκανε τη σχετική ανακοίνωση και στους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού.

“Αν γυρίσει εγκαίρως μπορεί να ξαναμπεί”

Από την πλευρά της πάντως, η παρουσιάστρια της εκπομπής Μαρία Μπακοδήμου τόνισε πως αν η Άννα καταφέρει να επιστρέψει εγκαίρως έχοντας λύσει το πρόβλημα, τότε θα μπορεί να μπει ξανά στο σπίτι χωρίς πρόβλημα.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω, επειδή η Άννα θα φύγει για κάτι πολύ σοβαρό ότι έχει την υποστήριξη της παραγωγής και αν καταφέρει να γυρίσει, με χαρά θα την δεχτούμε πίσω. Επίσης όταν μπορούμε θα έχουμε επικοινωνία μαζί της μέσω Skype» τόνισε συγκεκριμένα.

https://www.youtube.com/watch?v=fFYGia74XmI

Loading