Η Αναστασία Γιουσέφ είναι η πιο σέξι οπαδός του Ολυμπιακού! (pics)

Η Αναστασία Γιουσέφ εκτός από τις καλύτερες χορεύτριες εντός συνόρων, είναι -αδιαμφισβήτητα- και πιο σέξι οπαδός του Ολυμπιακού.

propoli

Η καλλονή ανά τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιεύει φωτογραφίες στους προσωπικούς της λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φορώντας μόνο ζακέτα του Ολυμπιακού και… τίποτα παραπάνω. Αν μη τι άλλο, η χορεύτρια προσφέρει την απόλυτη φαντασίωση στο ανδρικό κοινό, καθώς εκτός από το υπέροχο σώμα που διατηρεί, της αρέσει και το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση της αναμέτρησης Λεβάντε – Ρεάλ Σοσιεδάδ (09/11)

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram κατακλύστηκε φυσικά από εκατοντάδες Likes και σχόλια των θαυμαστών της.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια:

View this post on Instagram

Φιλάκια μαναράκια👄💋Απόψε ειναι η εκπομπη μου💖Κ μετα πάμε Moulin Rouge στο Περιστέρι..ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ την εκπομπη σημερα ΤΕΤΑΡΤΗ 23:35 το βραδυ στις οθόνες σας στο🎥📺📷HIGH TV🎬 …και σε επαναληψη την επομενη Τεταρτη 7:00πμ📽️🎥#followusmetinariadamoulaki αναμετάδοση της εκπομπής ΣΥΡΟΣ TV1 σε 24 ΝΗΣΙΑ και θα προβάλεται κάθε Σάββατο 23:00 με 24:00 το βράδυ και την Κυριακή σε επαναληψη 12:00 με 13:00 το μεσημέρι🔥 ❤Πλούσιος θα γίνεις Μόνο όταν αποκτήσεις Όσα δεν αγοράζονται Με χρήμα…🔝🙏👍 Να ζείτε τη ζωή σας με νόημα Γιατί δεύτερη δεν έχει ✊👌

A post shared by Αναστασία Γιούσεφ (@anastasia_giousef) on

Δείτε επίσης: Απανωτά εγκεφαλικά από το βαθύ ντεκολτέ που φόρεσε η Μαγγίρα! (vd)

Loading