Η Αντωνία Καλλιμούκου έχει… ξεφύγει (pics+vd)

Γυναίκα με τις καλύτερες αναλογίες από της Αντωνία Καλλιμούκου δύσκολα συναντά κανείς στην ελληνική show biz, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες.

propoli

Μπορεί να βρει κανείς πιο «προβεβλημένες» Ελληνίδες. Πιο διάσημες. Με πιο μακρά πορεία στον τηλεοπτικό χώρο ή με μεγαλύτερες επιτυχίες στις πασαρέλες. Δεν αποκλείεται- πράγματι, μπορεί.

Ωστόσο, όσο και να ψάξει κάποιος να βρει γυναίκα με καλύτερες αναλογίες από της Αντωνίας Καλλιμούκου, πιο… αψεγάδιαστο πρόσωπο και αυτόν τον κλασάτο σεξουαλισμό της, απλά δε γίνεται να βρει.

Και αυτό διότι η αναπληρωματική Σταρ Ελλάς του 2007, που έγινε ευρύτερα γνωστή από το πέρασμά της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, έχει στην… κατοχή της το φονικό συνδυασμό «Αγγελικό πρόσωπο+ σώμα- φωτιά».

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο και θα καταλάβετε:

View this post on Instagram

Η γυναίκα θα μπορούσε να ήταν κι ένα λουλούδι. Ίσως τριαντάφυλλο. Κι αν ήταν χρώμα; Χμ…Ίσως λευκό, ειδικά όταν γίνεται η ψυχή της φως. Η γυναίκα θα μπορούσε να έχει το σεντούκι με τις μαγικές δυνάμεις…Αυτές που σε κάνουν ν'αγαπας χωρίς προσδοκίες, οι άλλες που σε κάνουν ν'αστράφτεις τις νύχτες με ένα τίναγμα των μαλλιών, ή εκείνο το χαμόγελο που λύνει εξισώσεις και προβλήματα. Η γυναίκα … Η γυναίκα στην επιδερμίδα της έχει ζωγραφίσει μια προβλήτα κι όλο λέει πως θα ταξιδέψει εκεί πέρα στον διαμαντένιο ορίζοντα όταν όλα τακτοποιηθούν και είναι έν τάξει. Photo @gerasimosfronimos

A post shared by @ kallimoukaki on

Δείτε επίσης: Η Κορινθίου προετοιμάζει το κοινό για την καυτή της φωτογράφιση (pic)

Loading