Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε σχέση με τον Αργυρό, ενώ ήταν παντρεμένη!

Αποκαλύφθηκε ο λόγος που η κριτής του Greece’s Next Top Model Ηλιάνα Παπαγεωργίου χώρισε με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό!

propoli

Έξι με επτά μήνες διήρκεσε η σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με το Κωνσταντίνο Αργυρό σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νανάς Ηλιοπούλου για την εκπομπή «Τι λέει;».

Σήμερα, οι δυο τους δεν είναι πια μαζί και μάλιστα με απόφαση του τραγουδιστή, ο οποίος φέρεται να κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

«Την χώρισε επειδή έμαθε ότι είναι παντρεμένη!»

«Το ζευγάρι χώρισε σύμφωνα με τις δικές μας πηγές. Ήταν μαζί. Γνωρίστηκαν τον Μάιο, ήταν μαζί το καλοκαίρι, τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο χώρισαν, τον Νοέμβριο αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και ήταν όλα μια χαρά. Μέχρι που έφτασε η 21η Νοεμβρίου, η ημέρα δηλαδή που μέσα από το ‘Happy Day’ βγήκε η είδηση ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη!

Ο Κωνσταντίνος το έμαθε μέσα από την εκπομπή. Αυτή ήταν και η αιτία που της είπε να χωρίσουν. Όταν βγήκε η είδηση ότι ήταν παντρεμένη, αυτή ήταν η αιτία που της ζήτησε ο Κωνσταντίνος στην Ηλιάνα να χωρίσουν. Δεν το ήξερε αυτό, το έμαθε από την τηλεόραση.

Τα Χριστούγεννα ήταν λίγο μαύρα μάλλον και για τους δύο. Ήταν πολύ λογικό να αντιδράσει έτσι ο Κωνσταντίνος. Δεν έχει πάρει διαζύγιο, συνεχίζει να είναι παντρεμένη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Loading