Η Ιωάννα Λίλη και η κόρη της σε… τρελό lip sync! (vd)

Έκλεψαν την παράσταση η Ιωάννα Λίλη και η κόρη της, Μαρία, κάνοντας ένα… τρελό lip sync σε διάφορα τραγούδια και ανεβάζοντας το σχετικό video στο Instagram.

propoli

Σε αυτό βλέπουμε τη γνωστή παρουσιάστρια και την αγαπημένη της κόρη σε… μεγάλα κέφια, να αλλάζουν ντύσιμο και στυλ και να τραγουδούν τραγούδια από διάφορα στυλ μουσικής. Έτσι, τις βλέπουμε να «ερμηνεύουν» από Kiss μέχρι και Beyonce!

«Καλημέρα-καλημέρα σε όλους!!!! Μητέρα και κόρη σε ένα δημιουργικό ντελίριο, έτσι για να ξεκινήσει όμορφα ο μήνας μας!!!! Το είδαμε στο Netflix, το λατρέψαμε και είπαμε να το κάνουμε κι εμείς. Θα ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια βιντεάκια. Να ευχαριστήσω όλους όσους μας βοηθήσανε στο να το πραγματοποιήσουμε!!!», έγραψε η σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη στο λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε το απολαυστικό video με την Ιωάννα Λίλη και την κόρη της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

www.lillipop.gr Καλημέρα-καλημέρα σε όλους!!!! Μητέρα και κόρη σε ένα δημιουργικό ντελίριο,έτσι για να ξεκινήσει όμορφα ο μήνας μας!!!!Το είδαμε στο Netflix,το λατρέψαμε και είπαμε να το κάνουμε κι εμείς. Θα ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια βιντεάκια.Να ευχαριστήσω όλους όσους μας βοηθήσανε στο να το πραγματοποιήσουμε!!! #goodmorning #mybeautifulfriends #happygirls #mysweetkidsfr #loveu having #greattime #bigkiss #firsttou #thepeople #whohelpedus @kanakilena #makeup @alexandroskg @accessfashiongr @lina_chatzipanagiotou #hairstylist @feniakorozidou #styling @panos.misailidis #photographer #biggestkiss #biggerhug @accessfashiongr #thankuall #foryoursupport www.lillipop.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις

Loading