Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει γυμνή για καλό σκοπό (pic)

Το μοντέλο Ιωάννα Τούνη προκάλεσε πανικό στο Instagram όταν φωτογραφήθηκε γυμνή, για την Παγκόσμια Ημέρα του AIDS και έδωσε με τη σειρά της το δικό της μήνυμα.

propoli

H ανάλυση και η πρόταση για το αγγλικό ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουν. – Άρσεναλ (05/12) ΕΔΩ

Είναι πλέον σύνηθες στην Ελλάδα να βλέπουμε φωτογραφικές δουλειές, με διάσημους Έλληνες να φωτογραφίζονται γυμνοί για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS και η 25χρονη Ιωάννα Τούνη το μοιράστηκε μέσω Instagram.

Σε παρόμοια πράξη όπως λοιπόν, αναφέρθηκε, προχώρησε και η «βασίλισσα» του ελληνικού Instagram, η οποία αναγράφοντας στην περιγραφή «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids, εσύ εξετάστηκες;» και ποζάροντας γυμνή, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια:

View this post on Instagram

✖️G I V E A W A Y ✖️ Κορίτσιααααα μου! Συνέχεια μου ζητάτε διαγωνισμό με την Bubblegun… και η αλήθεια είναι πως έχω καιρό να σας κάνω! 😇 3 ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ λοιπόν θα κερδίσουν το outfit της φωτογραφίας (που προσωπικά έχω λατρέψει, γιατί φοριέται από το πρωί ως το βράδυ με το κατάλληλο styling & κάνει και σούπερ-ντούπερ στρώσιμο!) —————————————————————————— Για να μπεις στον διαγωνισμό, απλά #follow @bubblegun_world & κάνε #tag όσες φίλες θέλεις 🤞🏽 Το #giveaway λήγει Δευτέρα 10/12 Good luck #bubblegungirls 💓💓💓

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

https://www.instagram.com/p/Bp65vcUFchx/https://www.instagram.com/p/Bp9ajAsFITv/https://www.instagram.com/p/BpcObJEFFO_/https://www.instagram.com/p/BpSS-RgFnye/https://www.instagram.com/p/Bo9JRrpHaKX/https://www.instagram.com/p/Bo1ob9dnWik/

Δείτε επίσης: Οι αποκαλύψεις της Αλεξανδράκη για Μπέλλα – Μηλιώνη! (vd)

 

Loading