Η Ιωάννα Τούνη έβαλε φωτιά (και) στην Ινδονησία! (pic)

Αφού… τρέλανε την Ελλάδα με τις καυτές εμφανίσεις της, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να… ανάψει φωτιές και στην Ινδονησία!

Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του My Style Rocks φωτογραφήθηκε στο Μπαλί, φορώντας ένα ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό μαγιό, που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία και αναδείκνυε τις εντυπωσιακές αναλογίες της.

propoli

 

View this post on Instagram

 

Μπαλινέζα με τα όλα της. ?

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Περιττό να αναφέρουμε ότι μέσα σε λίγες μόλις ώρες η ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Τούνη απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια θαυμασμού από τους followers της.

Οι ακόλουθοί της, εξάλλου, την είχαν… χάσει τις τελευταίες ημέρες. Η όμορφη Ιωάννα, βλέπετε, είχε “χαλαρώσει” το ρυθμό αναρτήσεών της στο Instagram, κάνοντας ένα δεκαήμερο “διάλειμμα”.

Φαίνεται, όμως, πως επανήλθε δριμύτερη, προς ικανοποίηση και τέρψη των χιλιάδων χρηστών του Instagram που την ακολουθούν στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

View this post on Instagram

 

✈️ ???? ???? #????.

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

 

View this post on Instagram

 

G I V E A W A Y x10 ? Θέλεις να είσαι μια από τις 10 τυχερές για τα κοσμήματα της φωτογραφίας; Δηλαδή 4 δαχτυλίδια & μια αλυσίδα που μπορεί να φορεθεί σαν κολιέ ή σαν body chain. Τότε, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις @closetkal & να κανείς ταγκ όσες φίλες θέλεις!! #giveaway ends 31/7 ❤️Good luck! Να σου πω πως τα δαχτυλίδια είναι ανοιγόμενα & φτιαγμένα από κασσίτερο. Η αλυσίδα είναι από ατσάλι. Επίσης, με τον κωδικό “touni15” έχεις έκπτωση -15% για κάθε παραγγελία σου!

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Δείτε ακόμη: Η Μιζεράκη έβαλε το μαγιό της και πήγε… Μύκονο (Pic)

Loading