Η Καρντάσιαν μιλάει για τα όργια στην Ίμπιζα και το sex tape! (pics)

Άγριες βραδιές με πρώην συντρόφους και πάρτι στην Ίμπιζα με την Πάρις Χίλτον αποκάλυψε η Κιμ Καρντάσιαν, με πολλούς χρήστες του twitter να τη χαρακτηρίζουν «αηδιαστική».

propoli

Η 38χρονη παραδέχθηκε ότι στον πρώτο της γάμο και όταν γύρισε το περίφημο «sex tape», που την έκανε διάσημη, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Στο κυριακάτικο επεισόδιο του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians», το οποίο έχει τελευταία «πέσει» σε τηλεθεάσεις, η Κιμ αποκάλυψε ότι υπήρξε «άγριο νιάτο» και πειραματίστηκε με πολλά ναρκωτικά και ουσίες, πριν από πολλά χρόνια.

View this post on Instagram

I love u my sisters. Forever my angels.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

«Έτσι γύρισα το sex tape»

Η 38χρονη Αμερικανίδα τηλεπερσόνα παραδέχθηκε ότι είχε πάρει ecstasy όταν παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό Ντέιμον Τόμας, αλλά και όταν γύρισε τη διαβόητη της ταινία ερωτικού περιεχομένου με τον Ρέι Τζέι. «Έκανα ecstasy μια φορά και παντρεύτηκα. Έκανα άλλη μία φορά και γύρισα το sex tape», είπε η Κιμ στην αδελφή της Κένταλ και τον Σκοτ Ντίσικ (πρώην σύζυγο της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν) κατά τη διάρκεια του σόου.

Ο Ντίσικ ξαφνιάστηκε και την ξαναρώτησε με το γνωστό στιλ του εάν ήταν όντως υπό την επήρεια ουσιών κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής της συνεύρεσης με τον τραγουδιστή του «Sexy Can I» το 2003. «Βεβαίως, όλοι το ήξεραν, το σαγόνι μου έτρεμε» απάντησε η Κιμ αποστομωτικά.

Είπε ακόμη πως είχε μία «άγρια βραδιά» με την τότε κολλητή της Πάρις Χίλτον στην Ίμπιζα.

Η είδηση, όπως πάντα, δίχασε τους followers της Κιμ. Κάποιοι χαρακτήρισαν απαράδεκτη την παραδοχή της και κάποιοι άλλοι χάρηκαν με τη «διαφάνεια και την ειλικρίνειά της».

View this post on Instagram

💕

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

https://www.instagram.com/p/Boj1icSnVqI/

https://www.instagram.com/p/BoFgonIHp4W/

Loading