Η κληρονόμος της Λαμποργκίνι είναι… τούρμπο! (pics+vd)

Βίντεο αφιέρωμα στη ζωή της 24χρονης Ηλέτρας Λαμποργκίνι ετοίμασε και παρουσίασε στον αέρα της «Ελένης» ο Τάσος Τεργιάκης.

propoli

Η 24χρονη ζάπλουτη κληρονόμος είναι η εγγονή του Φερούτσιο Λαμποργκίνι, ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας των supercars.

«Καπρίτσιο, κόντρα στη Ferrari»

Αρχικά, γίνεται αναφορά στο βίντεο για το πώς δημιουργήθηκε η εταιρεία και όπως ακούμε, αυτό έγινε από ένα καπρίτσιο: «Ο Φερούτσιο ήταν αγροτόπαιδο και κατασκευαστής τρακτέρ όταν έφτιαξε το supercar από ένα καπρίτσιο κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό του, Enzo Ferrari».

Η Ηλέτρα, λοιπόν, κληρονόμησε μαζί με τα αδέρφια της την περιουσία του παππού της και ιδρυτή της θρυλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. «Μεγάλωσε μέσα στα πλούτη, είχε ότι επιθυμούσε και το κυριότερο, ένα μέλλον στρωμένο.

Η μελαχρινή χυμώδης κοπέλα βγήκε περισσότερο άτακτη απ’ ότι θα περίμενε η οικογένειά της. Έχει πάρει μέρος σε πολλά ριάλιτι, ενώ τελευταία ασχολείται και με το τραγούδι. Στο Instagram μετράει περισσότερους από 3 εκατομμύρια followers, στους οποίους χαρίζει καθημερινά σέξι και άκρως προκλητικές πόζες», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=lHkz29-lgwk

Δείτε επίσης: Το ξεκαρδιστικό ανέκδοτο του Μουζουράκη: «Θα έρθω πάνω για να…» (vd)

Loading