Η Κρεμλίδου έκανε τατουάζ εκεί που… δεν φαντάζεσαι! (pic)

Η Έλενα Κρεμλίδου πρόσφατα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το τατουάζ που «χτύπησε» στο κορμί της, προκαλώντας… ίλιγγο στο ανδρικό κοινό.

propoli

Και αυτό γιατί, η νεαρή καλλονή αποφάσισε να «ζωγραφίσει» κάτω από το στήθος της ένα -σχετικά- μεγάλο τατουάζ. Όπως ήταν λογικό, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η Έλενα Κρεμλίδου δεν έπρεπε να φοράει σουτιέν, κάτι που «τήρησε» και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του, καθώς όχι μόνο έμεινε χωρίς στηθόδεσμο, αλλά πόζαρε και στο φακό!

Αμέσως μετά, δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως ήταν φυσικό, η μελαχρινή καλλονή αποθεώθηκε από τους χιλιάδες ακόλουθους της…

Δείτε τις σχετικές εικόνες:

View this post on Instagram

▪️▪️GIVEAWAY ▪️▪️ Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Το 5ο μου tattoo απο την @luvnroll είναι γεγονός ! 🖤 Ο @matthawk.tatts μου ετοίμασε ένα custom geometric σχέδιο ,έτσι ακριβώς όπως το ήθελα(με αλλαγές ακόμα και της τελευταίας στιγμής)που ταιριαζει τέλεια στις αναλογίες του σώματος μου. Επειδή όμως δεν είμαι παρτάκιας θα κάνω ΔΩΡΟ σε 3 τυχερούς από εσάς από 1 γεωμετρικό σχέδιο tattoo απο τον @matthawk_tatts , αξίας 200 ευρώ ! 🤤 Εσυ το μόνο που έχεις να κανεις είναι να ακολουθήσεις ΟΛΑ τα παρακάτω βήματα : ▪️Follow @luvnroll @matthawk_tatts & @elena_mariposa ▪️Mention : 3 φίλους που αγαπάνε τα tattoos Good luck guys ✌🏽 -(Οι νικητές θα ανακοινωθούν 8 Απριλιου)

A post shared by Elena Mariposa Kremlidou (@elena_mariposa) on

Δείτε επίσης: Η Κρητικιά «Μενεγάκη» «γκρέμισε» το διαδίκτυο! (pics)

Loading