Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με «καυτά» εσώρουχα στο κρεβάτι (pic)

Στην Κρήτη πέρασε τις διακοπές του Πάσχα η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η οποία φρόντισε να ενημερώσει πως… επέστρεψε στην Αθήνα.

propoli

Πριν φύγει, όμως, από το νησί, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει στο κρεβάτι με «καυτά» εσώρουχα.

«Πετάω για Αθήνα σε λίγο γιατί τα ωραία δεν τελειώνουν αλλά συνεχίζονται αρκεί να έχεις καλή διάθεση να χαμογελάς να εκτιμάς και να μη γκρινιάζεις γιατί είναι γρουσουζιά η γκρίνια είναι κατάρα που φέρνει κακομοιριά!!! Πωωωωωω σας έπεισα?», έγραψε μεταξύ άλλων η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Δείτε τη σχετική εικόνα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλημέρα όλη ❤️ μέρα ?Πολλά φιλιά και ευχές σε όλους!! ? #goingback #tomyroots!! ? Πωωωωωω τι κοματαρα αθάνατη και πάντα επίκαιρη θυμήθηκα τώρα! Θα παίξω ένα τρομερό #remix στις 5-6 στο #maggiestouch ? ? ? babe ? στον @music89.2 ❤️ Πετάω για Αθήνα σε λίγο γιατί τα ωραία δεν τελειώνουν αλλά συνεχίζονται αρκεί να έχεις καλή διάθεση να χαμογελάς να εκτιμάς και να μη γκρινιάζεις γιατί είναι γουρσουζια η γκρίνια είναι κατάρα που φέρνει κακομοιριά!!! ? Πωωωωωω σας έπεισα? ? #hokuspokus #bikinilovers #bikini #bikinibabe #goodmorning #loveyou #loveyourself #lovelyday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maggie Charalampidou (@djmaggiex) στις

 

Loading