Η μελαχρινή καλλονή που… βάζει κάτω και την Τούνη! (pics)

Πέρσι η Ιωάννα Τούνη. Φέτος… όπως όλα δείχνουν, η Μαρία Λέκα κατάφερε άμεσα να εκθρονίσει την ξανθιά καλλονή και να γίνει η νέα, αγαπημένη του My Style Rocks.

propoli

Η μελαχρινή καλλονή, μπήκε σύμφωνα με την ίδια στο My Style Rocks γιατί αγαπάει τη μόδα, την τηλεόραση, αλλά και την αναγνωρισιμότητα. Η αγαπημένη της σχεδιάστρια είναι η Donatella Versace γιατί έχει κάνει τα πάντα στο χώρο της μόδας.

Το 20χρονο μελαχρινό κορίτσι με αναλογίες μοντέλου σπουδάζει στην Λάρισα, διοίκηση επιχειρήσεων και Τουριστικά. Η ίδια ξέρει πώς «χωρίς σπουδές δεν πας πουθενά» και φροντίζει να δουλεύει τα βράδια στη Λάρισα για να μην επιβαρύνει την οικογένειά της, όπως λέει το βιογραφικό της στην ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, που δημοσιεύθηκε, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι.

Μόνο στο Instagram έχει 170.000 followers… και πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω της όλο το ενδιαφέρον.!

Δείτε και τους… δεκάδες λόγους:

View this post on Instagram

Εντάξει εκτός κονσεπτ ως συνήθως αλλά τουλάχιστον περασαμε ωραία 😂. Στο συγκεκριμένο λουκ τροποποίησα ένα σακάκι από την basic κολεξιόν του Zara και μου άρεσε το αποτέλεσμα για αυτό και αγαπω και αυτό το σύνολο . Ένα λουκ για σπίτι οπως ειπε ο Κ.Αργυροπουλος🤣 . Επι τη ευκαιρία Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλααααα , για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείχνετε καθημερινά πολλοί από εσάς.. με συγκινούν πραγματικά πολύ κάποια πράγματα που κάνετε όπως παράδειγμα το ταξίδι που έκανε ο @pistof_ από Θεσσαλονίκη μόνο για μένα σήμερα να με βάψει στην εκπομπή που θα δείτε σε λίγες μέρες.. και φυσικά του ζήτησα να με συνοδεύσει!! Είστε πραγματικά υπέροχοι! Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!!!🙏🏾♥️♥️♥️♥️

A post shared by Maria Leka (@marialeka_____) on

View this post on Instagram

Το κονσεπτ που μου έτυχε σήμερα ήταν «πηγαίνω με τα πεθερικά μου στο royal ascot» . Έκανα οοτι καλύτερο μπορούσα στάθηκα στις λεπτομέρειες πολύ.. γάντια καλσόν κοσμήματα κτλ και νιώθω πολύ χαρούμενη που μέσα στο χρονικό περιθώριο που είχα έβγαλα αυτό το αποτέλεσμα.. για αυτό και ένιωσα μια αδικία να βαθμολογούμαι με μικρότερο βαθμό από αλλά πολύ πιο απλά λουκ.. βέβαια ο καθένας το βλέπει διαφορετικά για αυτό και συνεχίζω δυναμικά και δεν πτοούμαι 💪🏾. Το σακάκι μου είναι πολύ παλιό της μαμά μου.. οι γόβες μου είναι @gabshoes.gr Η τσάντα μου @conceptstoreathens όπως και το φορεμα Τα κοσμήματα @forever21 Και το καταπληκτικο καπελο μου που έχω λατρέψει είναι από εκείνο το vintage κατάστημα που σας έλεγα τις προαλλες που βρίσκεται στη Ζάκυνθο το RETRO boutique αλλά έχει μόνο Facebook δεν έχει ακόμα ινσταγκραμ.. Αυτά για σήμερα ελπίζω σε εσάς να άρεσε!! Σας αγαπώ σας ευχαριστώ και σας φιλώ!!💎💎💎💜💜💜💜💜💜💜

A post shared by Maria Leka (@marialeka_____) on

https://www.instagram.com/p/BsBdX6HhJa_/

https://www.instagram.com/p/BrqUIxGh2Ue/

View this post on Instagram

Island life🇬🇷

A post shared by Maria Leka (@marialeka_____) on

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Maria Leka (@marialeka_____) on

https://www.instagram.com/p/BbKqY9gnt_x/

Δείτε επίσης: Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δεν… ξέρει από σουτιέν! (pics)

Loading