Η Μισέλ Πέιν, η τζόκεϊ που έγραψε ιστορία μίλησε για την ταινία για τη ζωή της

Η Μισέλ Πέιν, τζόκεϊ από την Αυστραλία και η ιστορική κατάκτηση της νίκης που πέτυχε στο Κύπελλο της Μελβούρνης αποτελούν θέμα επερχόμενης ταινίας.

propoli

Σε συνέντευξη της στο Vogue με αφορμή τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της ζωής της, η Μισέλ Πέιν μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και τη μεγάλη επιτυχία της στους ιππικούς αγώνες.

Ως μικρότερη από τα 10 παιδιά που μεγάλωσαν σε αγρόκτημα κοντά στο Μπαλαράτ, η Μισέλ Πέιν έμαθε να μοιράζεται τα ρούχα. «Όταν ήμουν επτά χρόνων ανυπομονούσα να μεγαλώσω για να μπορώ να κερδίσω χρήματα και να αγοράζω τα ρούχα μου» ανέφερε. «Είχα πολλές αδελφές και αλλάζαμε ρούχα, αλλά στα 15 μπόρεσα να αγοράσω τα δικά μου» σημείωσε.

Τώρα που είναι 34 ετών όχι μόνο μπορεί να έχει τη δική της γκαρνταρόμπα αλλά έχει και προβλήματα με την αδερφή της, που είναι και λογίστριά της και την επιπλήττει για τις αγοραστικές της συνήθειες.

Όταν πέρασε τη γραμμή τερματισμού με τον «Πρίγκιπα της Πενζάνζ» στο Κύπελλο Μελβούρνης του 2015, έγινε η πρώτη γυναίκα στην 155χρονη ιστορία του θεσμού που κατέκτησε την κορυφή. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τη νίκη και η Μισέλ Πέιν φωτογραφήθηκε πρώτη φορά μετά τη νίκη, για το περιοδικό Vogue ενόψει της προβολής της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading