Η πιο «καυτή» παίκτρια του Next Top Model πάει στα Καλλιστεία! (pics)

Ιωάννα Μπέλλα και Ηρώ Δημητροπούλου βρήκαν κλειστή «πόρτα» στο Next Top Model, βρίσκοντας όμως ανοιχτή «πόρτα» στα Καλλιστεία για την Σταρ Ελλάς!

propoli

Τα δύο κορίτσια στο Next Top Model προκάλεσαν με την εμφάνισή τους αρνητική εντύπωση στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας.

Οι τέσσερις άνθρωποι από το χώρο της μόδας σχολίασαν τις αισθητικές επεμβάσεις που είχαν κάνει στο πρόσωπό τους. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά μοντέλα που παρεμβαίνουν αισθητικά στο σώμα τους δεν είναι εύπλαστα. Γι’ αυτό οι δύο νεαρές κοπέλες δεν πέρασαν στο bootcamp παρά της προδιαγραφές τους.

Όμως…

Οι δύο νεαρές κοπέλες είναι ανάμεσα στις φιναλίστ των καλλιστείων για την επόμενη Σταρ Ελλάς. Όπως φαίνεται η κριτική επιτροπή των καλλιστείων ήταν πιο επιεικής με τις αισθητικές επεμβάσεις και γι’ αυτό οι δύο κοπέλες θα διεκδικήσουν τον μεγάλο τίτλο.

Στις φωτογραφίες τους για τον διαγωνισμό η Ιωάννα Μπέλλα είναι κυριολεκτικά αγνώριστη σε σχέση με την κοπέλα που είδαμε στο «Next Top Model». Θυμίζουμε ότι τα καλλιστεία επιστρέφουν στις οθόνες μας στις 30 Σεπτεμβρίου μέσα από το Μακεδονία TV ενώ στην παρουσίαση θα είναι η Νικολέττα Ράλλη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Τις απέρριψαν στο «Next Top Model» και πάνε καλλιστεία: Αγνώριστες στην επίσημη φωτογράφισή τους (Pics)

Τις απέρριψαν στο «Next Top Model» και πάνε καλλιστεία: Αγνώριστες στην επίσημη φωτογράφισή τους (Pics)

Δείτε και φωτογραφίες της Ιωάννας:

View this post on Instagram

Still in NYC 📸🖤

A post shared by Ioanna Bella (@bella_ioanna) on

Loading