Η πιο «καυτή» πόζα της χρονιάς ανήκει στην Έλλη Παπαγγελή! (pics)

Ονειρεμένη πόζα χάρισε από την Αφρική στους 45.000 ακόλουθους της στο Instagram η πρώην ΟΝΝΕΔίτισσα Έλλη Παπαγγελή! 

propoli

Το μοντέλο βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στη Μαδαγασκάρη (όχι για το Nomads, όπως ακούστηκε εντόνως, πάντως…) και φρόντισε να τρελάνει γι’ ακόμα μια φορά τους followers της στο Instagram, καθώς οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές.

Μάλιστα, σε μία εξ αυτών η Έλλη βρέθηκε τετ-α-τετ με μια γιγάντια χελώνα, την οποία… «εξαφάνισε»! Και αυτό γιατί η Παπαγγελή πήρε την απόλυτη πόζα, τραβώντας όλα τα βλέμματα και αφήνοντας το δόλιο το ερπετό σε δεύτερη μοίρα.

Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε…

View this post on Instagram

Παιδιά επειδή με ρωτάτε, φυσικά και έχουμε συζητήσει κατά καιρούς για ενδεχόμενη συμμετοχή μου στο @nomadsant1 , όμως σκοπός της επίσκεψης μου στην εξωτική Μαδαγασκάρη δεν είναι αυτός. Είναι να δω καλές μου φίλες και φίλους από την Ελλάδα που εργάζονται για την εκπομπή, και φυσικα να κάνω διακοπές και να ξεκουραστώ. Είμαι πολύ τυχερή που ξέκλεψα κάποιες μέρες, για να γνωρίσω το πανέμορφο αυτό μέρος και να δω από κοντά πως γίνεται το μοντάζ και η όλη διαδικασία. Εάν επρόκειτο να εισβάλλω στο παιχνίδι, θα υπήρχε ανακοίνωση από τον @ant1tv και σίγουρα κάποια επίσημη δήλωση από εμένα. Δεν θα σας άφηνα έτσι! 🌴💚

A post shared by Elli Papageli (@elli_papageli) on

View this post on Instagram

🌴🐒

A post shared by Elli Papageli (@elli_papageli) on

View this post on Instagram

🕊🕊🕊

A post shared by Elli Papageli (@elli_papageli) on

Δείτε επίσης: Η Cardi B χορεύει και ο σύζυγός της την… θωπεύει! (vd)

Loading