Η πρώτη αποχώρηση από την εκπομπή της Μενεγάκη μετά την αυλαία

Η Ελένη Μενεγάκη έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν την Παρασκευή, ενώ έκανε και έναν μικρό απολογισμό της πορείας της όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες:

propoli

«Έχω υπάρξει πολύ τυχερή στη ζωή μου με τους συνεργάτες μου. Έχω πάρει πολλή χαρά από αυτή τη δουλειά και τους συνεργάτες μου. Χαίρομαι, γιατί είμαστε ομάδα. Μπράβο σας, ρε παιδιά, είστε σπουδαίοι και σας αγαπώ πολύ…Καλό καλοκαίρι σε όλους. Γεια σας», είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη.

Μετά από την αυλαία της εκπομπής καταγράφηκε και η πρώτη αποχώρηση συνεργάτη.

Με ένα μικρό κείμενο και με μια φωτογραφία στο Instagram, η Νάνσυ Παραδεισανού, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την εκπομπή μετά από δύο χρόνια συνεργασίας.

 

 

View this post on Instagram

 

Ήταν δυο υπέροχα χρόνια αυτά που πέρασα κάθε μεσημέρι στην #eleni ! Γνώρισα και συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους που η καθημερινότητα μου μαζι τους ήταν συναρπαστική. Κυρίως όμως, γνώρισα καλύτερα την Ελένη, πρώτα σαν άνθρωπο κι ύστερα σαν επαγγελματία. Που με πίστεψε, με στήριξε και με εξέλιξε όσο δεν περίμενα ποτέ. Θα είστε όλοι για πάντα στην καρδιά μου❣️??Καλό καλοκαίρι και εις το επανιδείν! ???☀️?

A post shared by Nancy Paradeisanou Beckham®️ (@nancyparadeisanou) on

Loading