Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποκάλυψε την πηγή έμπνευσής της για τα ρούχα

Η δημοφιλής ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, που έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της ως Κάρι Μπράντσο στην αμερικανική σειρά Sex and the City, σε συνέντευξή της αποκάλυψε την πηγή έμπνευσης της νέας της κολεξιόν ρούχων.

propoli

Η Πάρκερ, πέρα από ηθοποιός, επαγγέλλεται και σχεδιάστρια ρούχων. Παραχωρώντας συνέντευξη στο «The Holywοod Reporter», η Αμερικανίδα ηθοποιός αποκάλυψε ότι εμπνεύστηκε τη σειρά ρούχων της τόσο από τα «μεταχειρισμένα» της ρούχα, όσο και από τα οικογενειακά της ρούχα.

«Η ιδέα των μεταχειρισμένων και το να τα μοιράζεσαι και να τα δίνεις σε άλλους είναι ο τρόπος με τον οποίο μεγάλωσα από οκτώ χρόνων, κι αυτό είναι που κάνω τώρα ως αδελφή. Υπάρχουν 13 ανιψιές και ανιψιοί και ξοδεύουμε πολύ χρόνο δίνοντας ο ένας στον άλλο καλαθιές ρούχα» εξήγησε η Πάρκερ.

«Η μητέρα μου φύλαγε ό,τι φορούσα όταν ήμουν παιδάκι, κατά συνέπεια οι κόρες μου φορούν τα δικά μου μεταχειρισμένα. Άρα, σκέφτηκα ότι θα ήταν ένας τόσο όμορφος τρόπος να δημιουργήσω την κολεξιόν, έχοντας αυτό στον νου» πρόσθεσε.

«Μου αρέσει η αναφορά στο παρελθόν. Νομίζω ότι, κατά έναν τρόπο, τα ρούχα τα νιώθεις διαχρονικά. Υπάρχουν σχέδια που ο οποιοσδήποτε από εμάς μπορεί να ανασύρει, σε πέντε ή έξι χρόνια από σήμερα, και να κάνουν τον γύρο οικογενειών και φίλων» κατέληξε στα όσα ανέφερε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η σειρά των ρούχων της, που αποτελεί συνεργασία με τον οίκο Gap Kids θα παρουσιαστεί στις 27 Αυγούστου.

Loading