Η Σκορδά… έφαγε πόρτα στο μαγαζί του Κουτσόπουλου! (vd)

Μια απολαυστική ιστορία μοιράστηκε το πρωινό της Παρασκευής η Φαίη Σκορδά με το τηλεοπτικό κοινό, καθώς και με τους συνεργάτες της.

propoli

Αφορμή στάθηκε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef στο οποίο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνόδευσε τον Ζαχίρ στο εστιατόριο όπου ο ίδιος είναι σεφ, καθώς οι συμπαίκτες του είχαν ταξιδέψει στη Ρώμη, ενώ εκείνος έχοντας πρόβλημα με τα χαρτιά του, δεν μπόρεσε να τους ακολουθήσει.

«Αυτοί πήγαν, εμείς δεν πήγαμε…», σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δίνοντας πάσα στη Φαίη Σκορδά να αφηγηθεί μια αγιοβαλεντινιάτικη ιστορία που μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει!

«Δεν θα πάμε τώρα…»

«Σε εκείνο το εστιατόριο που δεν με βάλανε μέσα; Και έκανε κρύο και ήμουν με κάτι σακούλες; Έφαγα πόρτα στα μούτρα, κανονικά. Δεν είχα κάνει κράτηση αλλά ήταν άδειο το μαγαζί. Είμαι αντί-Αγίου Βαλεντίνου.

Για να είμαι ειλικρινής, όμως, ο άνθρωπος που έχει το εστιατόριο, ο ιδιοκτήτης, μου έστειλε 100 μηνύματα μέσω γνωστών, μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε πως είμαστε καλεσμένοι. Αλλά δεν θα πάμε τώρα. Δεν φταίει ο Κουτσόπουλος. Μπορεί το αγόρι που ήταν εκεί να κόμπλαρε όταν με είδε…».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης: Φελίσια Λαπάτη: 5+1 φωτογραφίες με το «εκρηκτικό» της μπούστο (pics)

 

Loading