Θύμα της πυρκαγιάς και η Λαμπίρη! Σώθηκε τελευταία στιγμή!

Τελευταία στιγμή σώθηκε η δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη από την πυρκαγιά που έκαψε το σπίτι στο οποίο ζούσε στο Κόκκινο Λιμανάκι στο Μάτι.

propoli

Το σπίτι της Λαμπίρη βρίσκεται δίπλα στο χώρο οπού βρήκαν το θάνατο οι 25 συνάνθρωποι μας. Η ίδια ισχυρίζεται πως ανάμεσα τους ήταν και δύο πολύ καλοί τους φίλοι.

Η Χριστίνα Λαμπίρη με το σύζυγο της έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να περισώσουν το σπίτι τους, αλλά δεν τα κατάφεραν αφού τυλίχθηκε στις φλόγες.

Αναφορικά με το περιστατικό μίλησε στο youweekly.gr:  «Καταστραφήκαμε εντελώς! Το σπίτι μου είναι πολύ κοντά στην ταβέρνα που απανθρακώθηκαν 25 συμπολίτες μας… Σε πληροφορώ ότι ανάμεσα στους νεκρούς είναι και δυο πολύ κολλητοί φίλοι του άνδρα μου… Εμείς ούτε που καταλάβαμε τι συνέβη! Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Η φωτιά μας περικύκλωσε μέσα στο σπίτι μας και προσπαθήσαμε να σώσουμε ότι σωζώτανε!

Εγώ ειλικρινά σου μιλάω ούτε που έχω καταλάβει πως τελικά σώθηκα! Το σπίτι μας καταστράφηκε ολοσχερώς. Έμεινε μόνο ένα δωμάτιο από όλο το σπίτι και τώρα μαζεύω σε κούτες ότι έχει σωθεί για να σηκωθώ να φύγω. Το σπίτι του αδερφού του άντρα μου Θανάση, είναι ακριβώς δίπλα από το δικό μας καταστράφηκε ολοσχερώς. Πραγματικά είμαι σε απίστευτη σύγχυση και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον σώσαμε τη ζωή μας!»

Loading