Ιωάννα Μαλέσκου: Η κούκλα παρουσιάστρια που μαγεύει την Κρήτη (pics)

Ονομάζεται Ιωάννα Μαλέσκου, είναι παρουσιάστρια στο Κρήτη TV και διεκδικεί με αξιώσεις τον άτυπο τίτλο της πιο όμορφης παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση.

Με βλέμμα που… σκοτώνει και ένα κορμί που θα ζήλευαν πολλά μοντέλα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» καίει καρδιές!

propoli

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρομοιάζουν την ξανθιά καλλονή με την Ελένη Μενεγάκη.

Προκειμένου να εργαστεί στην τηλεόραση και να… αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, η όμορφη Ιωάννα άφησε τη δουλειά της ως δασκάλα. Το αποτέλεσμα τη δικαίωσε…

Η Ιωάννα Μαλέσκου γεννήθηκε στην Πρέβεζα, σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται στην Κρήτη. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, σύντομα να τη δούμε να κάνει το μεγάλο βήμα και να μετακομίζει σε κάποιον τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας.

Για την ώρα, πάντως, μαγεύει την Κρήτη σε κάθε εμφάνισή της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ιδιαιτέρως ενεργή και στο Instagram. Πάρτε μια γεύση…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ? Ioanna Maleskou ? (@imaleskou) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“Καλό Μεσημέρι” και.. Καλό Καλοκαίρι ετοιμαζόμαστε να πούμε αύριο ζωντανά, στις 15:00 Με την πιο δροσερή διάθεση, με χαμόγελο και μπόλικη μουσική, υποδεχόμαστε εκλεκτούς καλεσμένους, συνομιλούμε με συνεργάτες της εκπομπής, μαγειρεύουμε, μαθαίνουμε τις πολυαναμενόμενες ταινίες του Καλοκαιριού και …πολλά άλλα! Μη λείψει κανείς ❤ Συντονιστείτε στην @kriti_tv , μέσω Cosmote tv στη θέση 663 ή live stream ? www.cretetv.gr ? ? @fragkos_antonis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ? Ioanna Maleskou ? (@imaleskou) στις

Δείτε ακόμη: Τρελαίνει το διαδίκτυο η εξωτική ομορφιά της Χριστίνας Στεφανίδη (pics)

Loading