Ιωάννα Τούνη: «Κολάζουν» οι λήψεις της με το μαγιό (pics+vd)

Το καλοκαίρι μπορεί να… βρίσκεται στα τελευταία του, ωστόσο η Ιωάννα Τούνη «φροντίζει» να ανεβάζει συνεχώς τη θερμοκρασία με τις φωτογραφίες της.

propoli

Το μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη όλο το καλοκαίρι ανέβαζε φωτογραφίες της με μαγιό, μπικίνι και ολόσωμα, από τις διακοπές της σε παραθαλάσσιες περιοχές της Ελλάδας αφήνοντας ευχαριστημένους τους δεκάδες χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram.

Η παίκτρια του My Style Rocks απέδειξα άλλη μία φορά γιατί ήταν το πιο σέξι κορίτσι του διαγωνισμού μόδας, παρότι δεν κέρδισε τον τίτλο του reality.

Κέρδισε όμως τις καρδιές και όχι μόνο χιλιάδων αντρών.

Και αυτό το καλοκαίρι θέλησε να τους αποζημιώσει με τις φωτογραφήσεις της.
Απολαύστε την στις φετινές της λήψεις με μαγιό.

Δείτε τις φώτο:

View this post on Instagram

➖ 𝐆 𝐈 𝐕 𝐄 𝐀 𝐖 𝐀 𝐘 ➖ 𝕩𝟚 Μου στέλνετε μηνύματα πως έχω πολύ καιρό να σας κάνω διαγωνισμό με ʙᴜʙʙʟᴇɢᴜɴ (και μεταξύ μας έχετε δίκαιο 😋) Μια τυχερή κερδίζει λοιπόν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΓΙΟ της φωτογραφίας, για αυτή και την κολλητή της φίλη 💁🏼‍♀️➕🙋🏻‍♀️ __________________________❤️❤️❤️__________________________ Για να μπεις στον διαγωνισμό: 1⃞  #follow @bubblegun_world 2⃞  #tag 4 φίλες σου Καλή τύχη σε όλες #bubblegungirls 💕🤞🏽 〰️𝒫𝒽𝑜𝓉𝑜 𝒸𝓇𝑒𝒹𝒾𝓉𝓈 @pasxalister 〰️ (Το #giveaway λήγει 30/8)

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

https://www.instagram.com/p/BlkzDbWAnK9/?taken-by=j.touni

Δείτε επίσης: Νικολέττα Καρρά: Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε αν θα γυρνούσε πορνό (pic)

Loading