Κατακραυγή εναντίον του επίσκοπου που χάιδεψε το στήθος της Αριάνα Γκράντε στην κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν (vd)

Μπορεί στη σύντομη καριέρα της η Αριάνα Γκράντε να είχε την ευκαιρία να τραγουδήσει στο «ύστατο χαίρε» της Αρίθα Φράνκλιν, ωστόσο κατά την τελετή είχε και μια δυσάρεστη εμπειρία που προκάλεσε σάλο στην κοινή γνώμη και τη σημάδεψε.

propoli

Η εμφάνισή λοιπόν στην κηδεία της βασίλισσας της σόουλ, θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στο μυαλό της νεαρής τραγουδίστριας και για την χειρονομία του 60χρονου ιερέα, ο οποίος τέλεσε την κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν και ήταν περισσότερο διακριτικός από όσο έπρεπε.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο επίσκοπος και η τραγουδίστρια ανέβηκαν μαζί στο βήμα. Εκείνος την αγκάλιασε και την έσφιγγε τόσο, όσο χρειαζόταν για να ακουμπά το στήθος της και ταυτόχρονα να το χαϊδεύει. Εκείνη προφανώς αμήχανη δεν αντιδρά αν και φαίνεται να αντιλαμβάνεται την άκομψη κίνηση, για να μη φέρει τον ιερέα σε δύσκολη θέση.

Το βίντεο όμως είναι αδιάψευστος μάρτυρας και έγινε viral προκαλώντας αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις αλλά και την εξομολόγηση του επισκόπου: «Δεν είχα καμία πρόθεση και δεν έχω γενικά καμία πρόθεση να αγγίξω το στήθος κάποιας κοπέλας. Δεν ξέρω πως συνέβη. Απλά έβαλα το χέρι μου στη μέση της. Ίσως να έγινα πιο διαχυτικός από όσο έπρεπε και ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό. Το μόνο που δεν ήθελα να συμβεί ήταν να αποπροσανατολιστεί η ιερά τελετή της κηδείας. Διδάσκω την αγάπη και ζήτησα από όλο τον κόσμο εκείνη την ημέρα να αγκαλιαστεί».

Δείτε το βίντεο που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις:

Loading