Μια μέρα πριν κλείσει τα 37 έλαβε το πρώτο της δώρο η Μαρκλ! (pic)

Αύριο κλείνει τα 37 η Μέγκαν Μαρκλ και θα είναι σίγουρα τα πρώτα της γενέθλια ως πριγκίπισσα. Ποιος της έκανε το πρώτο της δώρο;

propoli

Το πρώτο της δώρο της όχι δεν της το χάρισε σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι. Από τον Χάρι περιμένουμε δώρο υπερπαραγωγή. Της το έστειλε ένας οργανισμός και είναι κάτι που κάθε γυναίκα θα ήθελε, μια τσάντα.

Η τσάντα είναι του οργανισμού PETA που υποστηρίζει τα δικαιώματα των ζώων και κοστίζει 290£. Σχεδιάστρια της συγκεκριμένης τσάντας που βλέπουμε και παρακάτω είναι η Alexandra K.

Το δέρμα της, όπως υποστηρίζεται είναι vegan και δηλώνεται και πάνω της σε ένα χρυσό πλαίσιο με το παρακάτω μήνυμα: «This bag is animal cruelty free and vegan».

«Η PETA πιστεύει ότι αυτή η φιλική προς τα ζώα τσάντα είναι τέλεια για την Δούκισσα καθώς νοιάζεται για τα ζώα και το περιβάλλον, σε αντίθεση με την βιομηχανία του δέρματος και το εμπόριο κρέατος, που σκοτώνουν πάνω από 1 δισ. ζώα τον χρόνο.

Αυτή η μοναδική handbag θα εμπνεύσει την Δούκισσα να αγκαλιάσει την vegan μόδα και να αφήσει τα δέρματα ζώων έξω από την ντουλάπα της, όπως έχει κάνει με τη γούνα. Ελπίζουμε ότι το δώρο μας θα ενθαρρύνει τη βασιλική οικογένεια και τους θαυμαστές της να αγκαλιάσουν brands όπως η Alexandra K. και να μείνουν μακριά από την σκληρότητα κατά των ζώων», ανέφερε για το δώρο η Ελίζα Άλλεν διευθύντρια της PETA.

Να θυμίσουμε ότι η Μαρκλ σύμφωνα με το πρωτόκολλο δεν μπορεί να κρατάει δώρα από τον καθένα, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα γίνει μια εξαίρεση καθώς είναι ένας οργανισμός που υποστηρίζει.

Loading