Δεν μπορείς να μην κοιτάξεις την Κορινθίου στα… μάτια (pic)

Η Μαρία Κορινθίου εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας «Η νεράιδα και το παλικάρι», ωστόσο συνεχίζει να τροφοδοτεί τους θαυμαστές της με φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media.

propoli

Η Ελληνίδα καλλονή με τις «πλούσιες» καμπύλες της πρόσφατα έβαψε και τα μαλλιά της ξανθά προκειμένου να ενσαρκώσει στο μέγιστο βαθμό την αγαπημένη Αλίκη Βουγιουκλάκη και όπως φαίνεται και από τις αντιδράσεις του κόσμου, της πήγε αρκετά.

Πρόσφατα η Μαρία Κορινθίου που φωτογραφήθηκε γυμνή για καλό σκοπό, δημοσίευσε την πρώτη «καυτή» φωτογραφία στο Instagram για το νέο έτος, ξαπλωμένη με το πιο αβυσσαλέο ντεκολτέ που έχει φορέσει.

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

Όσο χρόνια και αν περάσουν, ποτέ δε διαπραγματεύτηκα την αλήθεια μου, τον αυθορμητισμό μου, τη θετική πάντα πλευρά, αλλά πάνω από όλα την ίδια τη ΜΑΡΙΑ! Όσο χρόνια περνάνε από πάνω μου, όλο και πιο πολύ βλέπω, σε αυτή τη μικρή, μάταιη ζωή, τι πραγματικά αξίζει και που πρέπει να προσηλώνεσαι……επιδεικτικά λοιπόν και με τσαχπινιά βγάζω τη γλώσσα μου σε όλους που κρίνουν-κατακρίνουν και φθονούν, αλλά πάνω από όλα στην ίδια τη ζωή……γιατί για εμάς ζούμε και για τους ανθρωπους που αγαπάμε! Χρόνια μου πολλά λοιπόν και καλά, με υγεία πάνω από όλα και με μια ζωή γεμάτη και πλήρης! Η ευχή μου για τη ΜΑΡΙΑ ❤️❤️❤️❤️❤️ Σας ευχαριστώ όλους για όλη την αγάπη σας και που είστε πάντα εκεί! ___________ #birthdaygirl #mybirthday #love #blessed

A post shared by 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗔 𝗞𝗢𝗥𝗜𝗡𝗧𝗛𝗜𝗢𝗨 (@mariakorinthiou) on

Δείτε επίσης: Στη Δικαιοσύνη η Καζαριάν για το «ροζ» βίντεο! (pic)

Loading