Κρουζ: «Να μην γυρίσουμε την πλάτη στους μετανάστες»

Μπορεί αυτό το διάστημα οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις να είναι αυξημένες, εντούτοις η γνωστή ηθοποιός Πενέλοπε Κρουζ δεν ξεχνάει τη συμμετοχή της στη ΜΚΟ Proactiva Open Arms που έχει ως αποστολή τη διάσωση μεταναστών στη Μεσόγειο.

propoli

«Οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν είναι αυτή η λύση, αλλά αν δεν το κάνουν αυτοί, τότε ποιος θα σώσει αυτούς τους ανθρώπους; Η Ευρώπη και ο υπόλοιπος κόσμος δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα. Θα ήταν φρικτό. Θα πρέπει να αποδεχτούμε και να το αντιμετωπίσουμε, επενδύοντας στην εκπαίδευση. Αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, να περνάνε τη θάλασσα με αυτόν τον τρόπο, με τα μωρά τους στην αγκαλιά» τονίζει σε υψηλούς τόνους για το συγκεκριμένο θέμα η ηθοποιός.

Στο μεταξύ με το τέλος του καλοκαιριού αναμένεται να ξεκινήσει και η προώθηση της νέας της ταινίας “Everybody Knows” που σκηνοθέτησε ο Ιρανός, Ασγκάρ Φαραντί. Η ταινία όπως όλα δείχνουν, θα είναι υποψήφια για Όσκαρ στην κατηγορία της ξενόγλωσσης ταινίας και όπως η ίδια τόνισε «ήταν από τους πιο δύσκολους χαρακτήρες της ζωής μου και μια από τις καλύτερες εμπειρίες να συνεργάζομαι με τον Ασγκάρ που έχει πολλές απαιτήσεις, αλλά ταυτόχρονα σέβεται και τους ηθοποιούς».

Loading