Η αποκάλυψη για το όνομα του «Κωνσταντίνου και Ελένης»!

Μία νέα αποκάλυψη ήρθε στην επιφάνεια για την δημοφιλή σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» και το όνομα αυτής, από τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά.

propoli

Μπορεί λόγω τίτλου -και λόγω γιορτής φυσικά- τα μικρά ονόματα των πρωταγωνιστών να ήταν σίγουρα, ωστόσο το επίθετο και το επάγγελμα του Κωνσταντίνου στην αρχική προκάλεσαν… πονοκέφαλο στους δημιουργούς.

Από πού… ήρθε η έμπνευση

Όπως η ίδια η Άννα Χατζησοφιά αποκαλύπτει, η έμπνευση για τη βυζαντινολογία προήλθε από ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο, ενώ το αρχικό επίθετο της λατρεμένης «Κατακουζήνας» ήταν άλλο!

«Το ότι ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός ήταν βυζαντινολόγος προέκυψε από έναν φίλο του Χάρη Ρώμα, ο οποίος όντως εργαζόταν ως βυζαντινολόγος και μας είχε κάνει εντύπωση το επάγγελμά του. Από αυτόν τον φίλο, λοιπόν, εμπνευστήκαμε το επάγγελμα του ήρωα της σειράς.

Κάτι που δεν είναι γνωστό είναι πως δεν είχαμε εξαρχής σκεφτεί να πούμε Κατακουζηνό τον ήρωα. Η πρώτη μας σκέψη ήταν να τον ονομάσουμε Παλαιολόγο, αλλά καταλήξαμε στο ότι πρέπει το όνομα και το επίθετο του χαρακτήρα να αρχίζουν από το ίδιο γράμμα. Είχαμε αυτό το κόλλημα με τον Χάρη», είπε η σεναριογράφος, με όλους εμάς να πιστεύουμε πως όσα χρόνια κι αν περάσουν πάντα θα έχουμε κάτι καινούργιο να μάθουμε για τη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1!

Δείτε επίσης: Η Έλενα Κρεμλίδου «γκρέμισε» το Instagram με το σέξι μπικίνι της! (pic)

Loading