Κ. Τσάβαλου: «Υπήρξε παράσταση στην οποία πάθαινα κρίση πανικού» (vd)

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» η ηθοποιός, Κατερίνα Τσάβαλου προχώρησε σε μια αποκάλυψη την οποία κρατούσε για καιρό, για μια παράσταση στην οποία συμμετείχε στην οποία τύχαινε να πάθει ακόμη και κρίσεις πανικού επί σκηνής!

propoli

«Μου έχει τύχει σε δουλειά να μην περνάω καλά. Πάθαινα κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή. Θα ήθελα πάρα πολύ να πω το όνομα, αλλά δεν το λέω γιατί η τηλεόραση είναι ένας κανιβαλισμός» τόνισε αρχικά η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε: «Πάθαινα κρίσεις πανικού γιατί το έστρεφα όλο στον εαυτό μου. Ήταν ένας άνθρωπος που φερόταν πάρα πολύ άσχημα πάνω στη σκηνή, κάτω απ’ τη σκηνή…και έχει φερθεί άσχημα σε πολύ κόσμο. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που σκέφτηκα ότι ήθελα να φύγω».

Η αποκάλυψη της Κ. Τσάβαλου δεν σταμάτησε εκεί. «Δεν έφυγα γιατί είμαι επαγγελματίας, αλλά πάγωνα, είχα ταχυπαλμία, μούδιαζαν τα άκρα μου…Προσπάθησα να του μιλήσω, άλλα όταν ένας άνθρωπος δεν παίρνει από λόγια και κάνει πράγματα, αυτά που δεν μπορείς να πεις γιατί είναι τα χτυπήματα, κάτω από τη μέση. Δεν θα ξανασυνεργαστούμε ποτέ. Και τώρα αν βρεθούμε, δεν έχουμε καμιά επαφή ούτε μιλάμε» κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=_ns-JlgzCZM#action=share

 

Loading