Ο Μένιος Φουρθιώτης ξέσπασε κατά της Κατερίνας Καινούργιου

Έντονα αντέδρασε ο Μένιος Φουρθώτης στον τρόπο με τον οποίο χαιρέτισε το κοινό της η Κατερίνα Καινούργιου. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» δήλωσε λυπημένος και… έσφαξε με το βαμβάκι την παρουσιάστρια.

propoli

«Μονό θέλω να πω το εξής, επειδή είδα το τέλος της Κατερίνας… Δεν με ενοχλεί. Μου δημιουργεί το συναίσθημα της λύπης για τους ανθρώπους. Γιατί θυμάμαι την Κατερίνα, όταν την απέλυσαν από τον Alpha με πολύ άσχημο τρόπο. Τότε της έδωσα την ευκαιρία ως γενικός διευθυντής προγράμματος του σταθμού αυτού, να κάνει μια εκπομπή που την πιστέψαμε, δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Και άκουσα την Κατερίνα χθες και πραγματικά απορώ τελικά σε αυτόν τον χώρο, αν οι άνθρωποι σκέφτονται και οφείλουν να πουν κάποια πράγματα για κάποιους ανθρώπους. Η Κατερίνα σήμερα δεν θα βρισκόταν στην τηλεόραση, γιατί δεν είχε καμία απολύτως πρόταση τηλεοπτική, αμέσως μετά τον άσχημο τρόπο που έφυγε από τον Alpha».

Ο Φουρθιώτης την κατηγόρησε για υποκρισία

«Στη ζωή είναι καλό να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους που μας έδωσαν κάποιες θέσεις και έκαναν κάποια πράγματα. Γιατί και ο Θέμης Μάλλης, που έμεινε στο σταθμό τότε, έμεινε υπό τη δική μου διοίκηση, ενώ είχε λήξει η συνεργασία του με τον σταθμό. Και δεν το λέω υπό μορφή παραπόνου. Αλλά επειδή όλοι ξανασυναντιόμαστε σε αυτή τη ζωή… Και το σημαντικότερο… Να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια. Εγώ στη ζωή μου δεν μπορώ τις υποκρισίες, ούτε μου αρέσουν. Απλώς το λέω, γιατί τα λέω στην ψύχρα», κατέληξε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Το «αντίο» της Καινούργιου που ενόχλησε τον Μένιο

Μία ημέρα νωρίτερα, η Κατερίνα Καινούργιου είχε αποχαιρετίσει το κοινό της λέγοντας:

«Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου επαγγελματικά. Και θα το πω και στο τέλος, αλλά μ’ αρέσει έτσι και κατά τη διάρκεια της εκπομπής να μιλάμε, να τα λέω. Ήταν οι πιο σημαντικές χρονιές, πρώτον γιατί γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους για την καριέρα μου, ο πιο σημαντικός είναι ο Θέμης ο Μάλλης. Με βοήθησε και στο να εξελιχθώ και στο να δω τα πράγματα διαφορετικά και στο να αγαπήσω πιο πολύ αυτό που κάνω και πραγματικά του χρωστάω πάρα πολλά.

Και είναι ένας άνθρωπος που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι, γιατί πραγματικά δεν μπορώ χωρίς τον Θέμη. Το ξέρει πολύ καλά. Ο Θέμης μπορεί χωρίς εμένα φαντάζομαι, εγώ δεν μπορώ χωρίς τον Θέμη. Είχα και υπέροχους συνεργάτες. Και τα παιδιά που είναι τώρα εδώ και τα παιδιά που πέρασαν και τα προηγούμενα χρόνια και όλοι εδώ οι τεχνικοί και η δημοσιογραφική ομάδα πίσω. Δεν έχω δεθεί ξανά τόσο πολύ με ανθρώπους στη δουλειά. Πραγματικά το λέω και χαίρομαι το αγάπησα αυτό φέτος».

Loading