Μαυρίδης: «Βρήκα τον μπελά μου με τη Νικολέττα και τη μάνα μου»! (vd)

Για τη σχέση του με τη Νικολέττα Ράλλη μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης στο The 2night Show και ήταν άκρως αποκαλυπτικός! Μεταξύ άλλων, ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής αναφέρθηκε στο πώς γνωρίστηκαν, αλλά και στη σχέση που έχει η… εκλεκτή της καρδιάς του με τη μητέρα του!

propoli

Αρχικά, εξήγησε το λόγο για τον οποίο είχε ανεβάσει στο Instagram την περιβόητη φωτογραφία με το φιλί:

«Λίγο πριν ανεβάσω την φωτογραφία μας έχουν τραβήξει στο αεροδρόμιο. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Μπορεί η κοπέλα που είσαι να έχει κάποιο πρόβλημα. Ο πατέρας της, η μητέρας της. Από τη στιγμή που την ανέβασε ησύχασε το κεφάλι μου. Είναι ή δεν είναι στημένο».

Πώς γνωρίστηκαν Γιώργος και Νικολέττα

Όσον αφορά τη γνωριμία τους, ο tattoo artist αποκάλυψε: «Τη γνώρισα όταν πήγα στο πρωινό του Νίκου. Δεν είχα ιδέα ποια ήταν! Της το λέω και μου πετάει κατσαρόλες κάθε φορά… Αρχικά με πήρε τηλέφωνο ο άλλος για να διαφημίσουμε ότι θα πάω εκεί. Βλέπω ποια είναι στο instagram του Νίκου και λέω τα δικά μου. Έρχομαι στην ώρα της εκπομπής και είναι και η άλλη καπάτσα… Έχει βάλει και τα δικά της… Αλλά σαν παιδί είναι καμία σχέση».

«Η γυναίκα της ζωής μου…»

Ερωτηθείς αν είναι ερωτευμένος, ο Γιώργος Μαυρίδης κράτησε χαμηλούς τόνους και απάντησε με χιούμορ, λέγοντας: «Η γυναίκα της ζωής μου είναι η Μόλυ», ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι ζηλιάρης.

Το… κερασάκι στην τούρτα, πάντως, ήταν όσα είπε για τη Νικολέττα και τη σχέση της με τη μητέρα του: «Άσε με αδερφέ, έχω βρει τον μπελά μου με τη μάνα μου και τη Νικολέττα. Τώρα τα λένε πολύ καλά… Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι».

Δείτε σε video όσα είπε ο Μαυρίδης στο The 2night Show:

Loading