Με εσώρουχα η Παναγιώταρου! «Γκρέμισε» το Instagram! (pics)

Αν μπορούσε το My Style Rocks κάθε χρόνο να στελεχώνεται με τις επιλογές των ανδρών, τότε θα υπήρχαν ως δύο σταθερές την Ιωάννα Τούνη και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

propoli

Να διαγωνίζονται, να κρίνουν, να παρουσιάζουν, να κάνουν την παραγωγή. Οτιδήποτε χρειάζεται το πρόγραμμα για να βγει. Τώρα βέβαια θα αφήσουμε για λίγο στην απ΄έξω την Τούνη και θα εστιάσουμε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η ξανθιά καλλονή έκανε ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube και μέρος αυτού αφορούσε και μια φωτογράφισή της με τα εσώρουχα.

Κι όταν συνδυάζει κάνεις εσώρουχα και Αλεξάνδρα, το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό. Φανταστείτε τι ισχύει εν προκειμένω που είναι και ξαπλωμένη στο κρεβάτι σε κάποιες λήψεις.

Δείτε τις σχετικές λήψεις:

 

View this post on Instagram

Heyyy 💋

A post shared by Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou) on

View this post on Instagram

Pink midi dress 👑 Price: 38€

A post shared by Alexandra’s Panagiotarou Shop (@alexandras__boutique) on

View this post on Instagram

💫 Giveaway 💫 Τί σας έχω?? 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ Για να κλείσει γλυκά η βδομάδα και να ξεκινήσει ακόμα πιο γλυκά η καινούρια σας χαρίζω με τα αγαπημένα μου @nuxakia_mallakia ένα βαλιτσάκι με προϊόντα της εταιρείας @schwarzkopfpro.greece @schwarzkopfpro για λαμπερά και υγιή μαλλάκια!!! 👸🏼👸🏻👸🏽 •Follow @alexandra__panagiotarou •Follow @nuxakia_mallakia •Tag 3 friends Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 4/2!⏳ Good luck besties!!! 🙌🏽🤗🤩

A post shared by Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou) on

Δείτε επίσης: Η Τζούλια της καρδιάς μας επέστρεψε! (pics)

Loading