Ιωάννα Μπέλλα: «Κατηγορείται» για στημένο αποτέλεσμα στα Καλλιστεία! (vd)

Για στημένη διοργάνωση και προκαθορισμένο αποτέλεσμα κατηγορούνται τα Καλλιστεία 2018, που ανέδειξε νικήτρια την Ιωάννα Μπέλλα.

propoli

Όπως έγινε γνωστό, υπήρξαν και αποχωρήσεις φιναλίστ πριν τη βραδιά του διαγωνισμού, με αιτία… τη νίκη της διαγωνιζόμενης στο «Next Top Model», η οποία όπως υποστήριξαν κορίτσια που συμμετείχαν στα καλλιστεία, ήταν ήδη αποφασισμένη!

«Με έβγαλε ο κόσμος»

«Είναι γελοίο όλο αυτό. Αυτό που είπε η Κρίστυ Κρανά ότι με είδαν μόνη μου οι κριτές. Οι άνθρωποι με είδαν με τα υπόλοιπα κορίτσια, δεν τους είδα ποτέ μόνη μου, σας το ορκίζομαι.

Απλά πήγα στοπ 2ο casting γιατί ήμουν στο casting της Victoria’s Secret. Δεν ήξερα κανέναν από τους χορηγούς, ούτε από την παραγωγή, ούτε από την κριτική επιτροπή. Εμένα εξαρχής με έβγαλε ο κόσμος και μετά οι κριτές», δήλωσε μετά τη νίκη της η Ιωάννα, με τον Δήμο Βερύκιο να τη στήνει στον τοίχο, αποκαλύπτοντας γνωριμίες του… παρελθόντος.

«Σε ποιανού το σπίτι έμενε στη Μύκονο; Τώρα τι μου λέτε;», είπε ο δημοσιογράφος εξιστορώντας την ιστορία που τη θέλει να γνωρίζεται προσωπικά με έναν από τους χορηγούς.

Δείτε το βίντεο:

Loading