Μπορεί να «ρίχνει», αλλά ανάβει και καντήλια η Σταμάτη!

Η Σάσα Σταμάτη είναι γνωστή για την εκρηκτικότητα της, αφού στο «άψε-σβήσε» μπορεί να γίνει πυρ και μανία. Ωστόσο όπως δήλωσε πέρα από το γεγονός ότι ρίχνει… καντήλια, τα ανάβει κιόλας.

propoli

Αν και κατά πόσο συχνά πηγαίνει στην εκκλησία ρωτήθηκε στην τελευταία της συνέντευξη η Σάσα Σταμάτη και από ό,τι φαίνεται τα καντήλια τα ανάβει και κάθε τόσο δήλωσε στο περιοδικό People.

Πηγαίνει στην εκκλησία η Σάσα;

«Κάθε εβδομάδα επισκέπτομαι το Μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ στην Νέα Μάκρη, ανάβω ένα κερί και φεύγω ανακουφισμένη. Είναι ο προστάτης μου. Φοράω κομποσκοίνια από το μοναστήρι και έχω πάντα εικόνες του τόσο στο πλατό και το σπίτι όσο και στην τσάντα μου!».

Πότε ήταν η τελευταία φορά που την φλέρταραν;

«Πριν από λίγες μέρες, όταν βρισκόμουν στην Εθνική οδό, κατευθυνόμενη με το αυτοκίνητό μου προς τη Μάνδρα. Ήταν ξημερώματα. Για ώρα με ακολουθούσε μια μηχανή, η οποία σταμάτησε μόλις έφτασα στο σπίτι μου. Μπήκα ψιλοφοβισμένη στο σπίτι και μετά από λίγη ώρα έφυγε». τόνισε χαρακτηριστικά.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκλαψε;

«Πολύ πρόσφατα, στις 2 Οκτωβρίου, όταν με κάλεσαν στη Φωλιά των Κου Κου και στο τέλος της εκπομπής έφεραν στο πλατό μια τούρτα-έκπληξη. Έκλαψα, γιατί συνήθως δεν γιορτάζω τα γενέθλιά μου και είχα πολλά χρόνια να σβήσω κεράκια σε τούρτα».

Loading