Νέο σκάνδαλο απιστίας στην οικογένεια Καρντάσιαν!

Ακόμη ένα σκάνδαλο απιστίας φαίνεται να έχει ξεσπάσει στην οικογένεια Καρντάσιαν, μετά από εκείνο της Κλόι Καρντάσιαν. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, σε αυτό εμπλέκεται η αδελφή της, Κάιλι Τζένερ.

propoli

Η Κάιλι, λοιπόν, φέρεται να βρήκε αποδείξεις ότι ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, Τράβις Σκοτ, την απάτησε αφότου ο ίδιος είχε επιστρέψει στο Λος Άντζελες για να περάσει χρόνο μαζί της.

Σύμφωνα με το TMZ, μάλιστα, ο 26χρονος ράπερ ανέβαλε τη συναυλία του στο Μπάφαλο προκειμένου να αντιμετωπίσει την κρίση στη σχέση του με την Κάιλι Τζένερ. Η τελευταία, εξάλλου, φαίνεται πως ανακάλυψε αποδείξεις για την απιστία του συντρόφου της και, όπως ήταν φυσιολογικό, ακολούθησε ένας μεγάλος καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι.

Μέχρι στιγμής ο εκπρόσωπος της Κάιλι δεν έχει σχολιάσει τα σχετικά δημοσιεύματα. Ο εκπρόσωπος του Σκοτ, πάντως, προχώρησε σε διάψευση των φημών περί απιστίας, δηλώνοντας: «Ο Τράβις διαψεύδει το ότι απάτησε την Κάιλι. Δεν είναι αλήθεια. Δεν την απάτησε. Ακύρωσε το σόου του γιατί δεν αισθανόταν καλά».

Δείτε ακόμη: Νέα «καυτή» φωτογράφιση από τις Καρντάσιανς (pic)

Loading