Η Νικολέττα Ράλλη ανάβει… φωτιές και στην Ιορδανία! (pic)

Η Νικολέττα Ράλλη συνεχίζει τις διακοπές της στην Ιορδανία, μόνο που αυτή τη φορά άφησε στην άκρη τις κελεμπίες και τα… τουρμπάνια, φόρεσε το μαγιό της και έκανε μια βουτιά στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει.

propoli

Η φωτογραφία της παρουσιάστριας τράβηξε αμέσως τα βλέμματα όσων την ακολουθούν στο Instagram, ενώ ακολούθησε καταιγισμός από likes και κολακευτικά σχόλια.

 

View this post on Instagram

 

??’? ? ???? ????? ??????, ???? ???? ??? ???? ? * * * #wanderlust #bythepool #heaven #moodoftheday #travelling #hotelstyle

A post shared by Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) on

Περίοδος αλλαγών για τη Νικολέττα Ράλλη

Το ταξίδι στην Ασία αποτελεί μία τονωτική ένεση για την όμορφη Νικολέττα, η οποία βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα αισθηματικά της.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά, η ίδια έχει μείνει χωρίς τηλεοπτικό project μετά το τέλος της εκπομπής Late Night του Γιώργου Λιάγκα και όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται να μετακομίσει στο OPEN, του Ιβάν Σαββίδη.

Όσο για τα προσωπικά της, όπως γράψαμε και τις προηγούμενες ημέρες, η παρουσιάστρια είναι και πάλι ελεύθερη, καθώς χώρισε με το Θεσσαλονικιό παρουσιαστή Γιώργο Μαυρίδη.

Loading