Οι διάσημες Ελληνίδες που γύρισαν ερωτική ταινία αλλά… δεν θα δεις ποτέ

Το ότι πολλές διάσημες Ελληνίδες έχουν περάσει από το γραφείο του Δημήτρη Σειρηvάκη προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρώτη επαφή για μια ενδεχόμενη συνεργασία, είναι κάτι που και ο ίδιος έχει παραδεχτεί.

propoli

Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε σε συνέντευξή του στο Down Town από την εταιρεία παραγωγής του έχει περάσει το… 60% της ελληνικής σόουμπιζ, κάτι που επιβεβαιώνουν και άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του δαιμόνιου παραγωγού.

Σύμφωνα τις πληροφορίες ο Σειρηνάκης το πήγε ένα βήμα παραπέρα καταφέρνοντας να κλείσει το deal της δεκαετίας που θα εκτόπιζε σε πωλήσεις ακόμα και το «Απαγορευμέvο» DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Και δώστε έμφαση στο «θα».

Ποιος είναι ο λόγος;

Πληροφορίες εκ των έσω αναφέρουν ότι τουλάχιστον δύο πασίγνωστες Ελληνίδες έχουν ήδη πραγματοποιήσει γυρίσματα αισ&ησιακής ταινίας, την οποία όμως -για κακή του τύχη- το ελληνικό κοινό δεν θα καταφέρει να παρακολουθήσει ποτέ. Ο λόγος; Δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα.

Αυτή ήταν και η συμφωνία των συγκεκριμένων γυναικών με τον Σειρηvάκη, με τον παραγωγό να παραδέχεται πως πράγματι πολλές Ελληνίδες τον πλησίασαν για να γυρίσουν ταινίες αλλά μόνο υπό την προϋπόθεση ότι το υλικό θα είναι διαθέσιμο στη Σαουδική Αραβία και σε καμία περίπτωση στην Ελλάδα.

Το πικάvτικο της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός πως μία εκ των «τολμηρών» που έχει ήδη γυρίσει την πρώτη της ταινία με την υπογραφή της S Entertainment είναι τόσο διάσημη που θα κατάφερνε να σαρώσει από το πρώτο δεκάλεπτο της κυκλοφορίας του DVD της.

Φυσικά, δεν είναι η μοναδική που άφησε «δυνατό» υλικό, μιας και όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του σε εκπομπή του ΑΝΤ1 οι Ελληνίδες που έχουν δεχτεί να γυρίσουν ταινίες με τέτοιου είδους περιεχόμενο που δεν θα φτάσει στα χέρια του κοινού της χώρας μας είναι πολλές.

 

 

Loading