Ο Άγιος Βασίλης εμφανίστηκε από τώρα στο Λονδίνο

Υπερβολικά νωρίτερα ήρθε φέτος ο Άγιος Βασίλης στην βρετανική πρωτεύουσα, προκειμένου να σημάνει από τώρα την αντίστροφη μέτρηση για την ερχόμενη περίοδο των Χριστουγέννων.

propoli

Μπορεί το Λονδίνο να «καίγεται» από τις ακραία ζεστές θερμοκρασίες οι οποίες πλήττουν εδώ και καιρό σχεδόν όλη την κεντρική και τη βόρεια Ευρώπη, με τους ειδικούς να κάνουν λόγο για ένα από τα θερμότερα καταγεγραμμένα καλοκαίρια στην ήπειρο, ωστόσο οι υπεύθυνοι του πολυκαταστήματος Selfridges, δεν πτοήθηκαν. Κρατώντας μια κιθάρα και φορώντας συνεχώς τα μαύρα γυαλιά ηλίου του, ο αγαπημένος άγιος των παιδιών ντύθηκε σε στυλ ροκ για να υπηρετήσει το θέμα των εγκαινίων: «Selfridges Rocks Christmas» (Το Selfridges συνταράσσει τα Χριστούγεννα).

Το Selfridges υπεραμύνθηκε της πρωτοβουλίας του να ξεκινήσει νωρίτερα την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, σχεδόν πέντε μήνες πριν από την 25η Δεκεμβρίου.

«Έχουμε πελάτες που πραγματικά μας ζητούν χριστουγεννιάτικα είδη αυτήν την περίοδο του χρόνου» επισήμανε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters η Ελέανορ Γκρέγκορι από το Selfridges.

«Επομένως, όσο έχουμε πελάτες που έρχονται σε εμάς ζητώντας να αγοράζουν χριστουγεννιάτικα είδη αυτήν την εποχή, εμείς θα ανταποκρινόμαστε σε αυτό το αίτημα και είμαστε πανευτυχείς που θα ανοίγουμε το κατάστημά με τα χριστουγεννιάτικα εν μέσω καλοκαιριού».

Loading