Ο Λιούις Χάμιλτον καθαρίζει παραλία στη Μύκονο (vd)

Ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες από άγνωστη παραλία στη Μύκονο με βότσαλα, η οποία ήταν γεμάτη πλαστικά μπουκάλια, σακούλες και άλλα σκουπίδια, που είχε ξεβράσει η θάλασσα.

propoli

Ο Βρετανός καθάρισε με τους φίλους του όλη την περιοχή και ταυτόχρονα ανέβασε και βίντεο, στο οποίο παρακαλεί τον κόσμο να μην αγοράζει προϊόντα από πλαστικό και πολυεστερικά υλικά, ενώ στο τέλος αναφέρει ότι όλη η επιχείρηση καθαρισμού της ακτής διάρκεσε δύο ώρες.

Όπως φαίνεται, ο πιλότος της φόρμουλα έχει εξελιχθεί σε λάτρη της Ελλάδας και ειδικά της Μυκόνου καθώς είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που επισκέπτεται το κοσμικό νησί.

Άλλωστε, ο ίδιος εξέφρασε τη θλίψη του για την εθνική τραγωδία με τις φωτιές στην Ελλάδα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 θέλησε μέσω instagram να συλλυπηθεί τις οικογένειες των θυμάτων και να προσευχηθεί παράλληλα σε όλους όσους δοκιμάζονται.

«Μόλις τώρα είδα τα νέα. Λυπάμαι πολύ με όσα διαβάζω, στέλνω τις προσευχές μου στην Ελλάδα και όλες τις οικογένειες εκεί. Είναι ένας τόσο όμορφο μέρος» έγραψε χαρακτηριστικά ο Βρετανός.

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν είναι όμως απλά ένας κορυφαίος οδηγός αγώνων, αλλά ενδιαφέρεται και δραστηριοποιείται και σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, όπως είναι για παράδειγμα η προστασία των ζώων.

Μάλιστα, εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει χορτοφάγος και απέχει από το κρέας, ενώ τώρα μας έδειξε και την οικολογική πλευρά του χαρακτήρα του.

Loading