Ο πρίγκιπας Χάρι, το ξεχωριστό δώρο στον ανιψιό και η Νταιάνα

Ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο επέλεξε να κάνει ο πρίγκιπας Χάρι στον νεοφώτιστο ανιψιό του, Λουίς, για τη βάφτισή του.

propoli

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, πλήρωσε περίπου 8.000 λίρες, προκειμένου να αποκτήσει και να δωρίσει στο γιο του αδελφού του την πρώτη έκδοση του βιβλίου «Γουίνι το αρκουδάκι».

Η ξεχωριστή σημασία του βιβλίου

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο προσφάτως νυμφευμένος πρίγκιπας δεν επέλεξε τυχαία το συγκεκριμένο δώρο. Ο ίδιος, βλέπετε, σχεδιάζει να δημιουργήσει μία αποκλειστική βιβλιοθήκη για το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας, η οποία θα είναι αφιερωμένη στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Μια από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας του Χάρι είναι όταν η μητέρα του τού διάβαζε μία ιστορία για να κοιμηθεί», εξήγησε μία πηγή στην βρετανική εφημερίδα «The Sun» και πρόσθεσε: «Αγαπούσε όλους τους παλιούς κλασικούς συγγραφείς και ο Χάρι είχε την ιδέα να ξεκινήσει μία μικρή βιβλιοθήκη με βιβλία πρώτης έκδοσης για τον Λουίς, τη Σάρλοτ και τον Τζορτζ, για να τα απολαμβάνουν όσο μεγαλώνουν».

Πώς επέλεξε τον Γουίνι ο πρίγκιπας Χάρι

Όπως προσέθεσε η ίδια πηγή, αρχικά ο πρίγκιπας Χάρι σκεφτόταν να αγοράσει το βιβλίο «Μέσα από τον καθρέφτη», του Λιούις Κάρολ, έναντι 24.000 λιρών. Ωστόσο, επέλεξε τελικά κάτι που αρμόζει περισσότερο στην ηλικία του Λουίς.

Loading