Ο ράπερ που είναι στο Νο.1 Trend ακόμη και στην Ελλάδα! (vd)

Στην πρώτη θέση των Trends στην Ελλάδα είναι από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του, το τραγούδι «KillShot», του πασίγνωστου ράπερ, «Eminem».

propoli

Ο «Έμινεμ» ή αλλιώς Μάρσαλ Μπρους Μάδερς, το τελευταίο δεκαήμερο βρίσκεται στην επικαιρότητα, καθώς έχει έρθει σε αντιπαλότητα μέσω μουσικής με άλλον ράπερ, τον Machine Gun Kelly. Γεγονός, που, απασχολεί κυριολεκτικά, την παγκόσμια μουσική βιομηχανία.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 30 Αυγούστου 2018, ο Eminem δημοσίευσε άλμπουμ με τίτλο «Kamikaze», αφήνοντας αιχμές και «σπόντες» για όλη τη μουσική «σκηνή», σχετικά με τον τρόπο που παρουσιάζουν το είδος του «ραπ».

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 3 Σεπτεμβρίου, ήρθε η… απάντηση του M.G.K., δημοσιεύοντας το τραγούδι με τίτλο «Rap Devil», που ήταν η απάντηση στον Eminem με σωρεία «αιχμηρών» σχολίων κατά του Αμερικανού ράπερ.

Το… μουσικό «χαστούκι»

Αυτή τη φορά το τελειωτικό «χτύπημα» από τον Eminem στον Machine Gun Kelly ήρθε πριν από τρεις ημέρες. Στις 14 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, δημοσιεύεται στο κανάλι του 45χρονου ράπερ το τραγούδι «KILLSHOT», που είναι η αποστομωτική απάντηση στον 28χρονο ράπερ.

Μέσα σε λίγα 24ωρα, έχει καταφέρει να γίνει Νο.1 Trend σε Ελλάδα, Γερμανία, Πολωνία, Πορτογαλία, στις Φιλιππίνες, ενώ «φιγουράρει» στις πρώτες θέσεις των Trend σε αρκετές άλλες πόλεις.

Δείτε το βίντεο που έχει «πατήσει» 60 εκατομμύρια views σε τρεις ημέρες:

Loading