«Πονοκέφαλο» προκαλούν οι τιμές των ρούχων της Εμινέ Ερντογάν

Σάλο έχει προκαλέσει για ακόμα μια φορά η εμφάνιση της πρώτης κυρίας της Τουρκίας Εμινέ Ερντογάν, κατά την επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησαν με τον σύζυγό της στο Λονδίνο. Αιτία… τα πανάκριβα ρούχα που φορούσε.

propoli

Αυτή τη φορά, η κυρία Ερντογάν, εμφανίστηκε στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας κρατώντας μία περιορισμένης σειράς (limited edition) δερμάτινη τσάντα Birkin του διάσημου οίκου Hermes, η οποία κοστίζει κάτι λιγότερο από 50.000 δολάρια, δηλαδή όσο περίπου είναι ο μέσος ετήσιος μισθός 11 Τούρκων πολιτών.

Η τσάντα όμως δεν ήταν η μόνη η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον των διεθνών μίντια. Σειρά είχε και μια ιδιαίτερα ακριβή καρφίτσα που φορούσε στο πέτο της σε σχήμα λιβελούλας. Το συγκεκριμένο κόσμημα, το έχει σχεδιάσει ο Τούρκος σχεδιαστής Μπαρμπαρός Σανσάλ, ενώ υπολογίζεται ότι κοστίζει γύρω στα 15.000 δολάρια.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η σύζυγος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκαλεί την κοινή γνώμη τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό της χώρας της λόγω της λατρείας της για τα ακριβά ρούχα.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail το οποίο ήθελε την σύζυγο του Τούρκου προέδρου να κλείνει ολόκληρο εμπορικό κέντρο στις Βρυξέλλες μόνο για την ίδια προκειμένου να κάνει τα ψώνια της, την ώρα που ο σύζυγός της βρισκόταν στην πόλη για να μιλήσει με τους Ευρωπαίους ηγέτες για το προσφυγικό;

Loading