Σταμάτη: Την Καρύδα την πήραν σηκωτή οι φίλοι της και δεν της έλεγαν τι έγινε»

Στις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, αναφέρθηκε στη σημερινή της εκπομπή η Σάσα Σταμάτη αναφερόμενη στο μοντέλο Βικτώρια Καρύδα.

propoli

Η γνωστή παρουσιάστρια τόνισε ότι μίλησε μαζί της χθες και ότι το μόνο που κατάφερε να της πει είναι η κηδεία θα γίνει στην Αυστραλία, ενώ σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες τελέστηκε τρισάγιο στο σπίτι της Βούλας.

Επίσης η Σταμάτη αποκάλυψε τις τραγικές στιγμές που βίωσε η Β. Καρύδα όταν έμαθε το τι συνέβη στον σύζυγό της.

«Μίλησα μαζί της χθες, την πήρα τηλέφωνο το απόγευμα. Η κοπέλα είναι σε άθλια κατάσταση, δεν μπορούσε να πει πολλά πράγματα, το μόνο που μου είπε είναι ότι θα γίνει η κηδεία στην Αυστραλία.

Η Βικτώρια την στιγμή της δολοφονίας, έκανε πασαρέλα και είχε αφήσει το κινητό και την τσάντα της στον Προκόπη Μακρυλάκη, τον μακιγιέρ της, ο οποίος ήταν έξω από το σόου. Εκείνος είδε κάποια στιγμή ότι η την έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο, ανησύχησε το σήκωσε και ήταν η κολλητή της η Όλγα. Είπε στον Προκόπη ότι «έφυγε» ο Γιάννης και εκείνος έπαθε πανικό. Πήγε στα Backstage δεν τον άφησαν να μπει και διαπληκτίστηκε με έναν σεκιουριτά, στον οποίο εξήγησε πόσο σοβαρό είναι το περιστατικό, την πήρε και έφυγαν. Τον ρώτησε αν έχουν πάθει κάτι τα παιδιά, της είπες όχι, ήρθε η Όλγα και τους πήρε και πήγαν στα πεθερικά της. Εκεί της ανακοίνωσε η πεθερά τι είχε συμβεί. Ούρλιαξε δεν μπορούσε να συνέλθει. Όταν μετά πήγαν στο σπίτι στη Βούλα και είδε τις σφαίρες και τα αίματα, εκεί κατέρρευσε».

Loading