Στην Ελλάδα η Νο1 pole dancer της Αυστραλίας (pics,vd)

Η Maddie Sparkle είναι διάσημη για τα τέλεια ανοίγματα της. Είναι poledancer με έμφαση στο σέξι χορό. Ασχολείται με το poledancing για σχεδόν 12 χρόνια και ενισχύει καθημερινά την ευελιξία της.

 

propoli

Η Maddie έχει ένα σέξι αυστραλιανό στυλ χορού και σχεδόν πάντα χορεύει στα 8 ιντσών τακούνια της.

Είναι η συνιδιοκτήτρια της Pole Dance Academy μαζί με την αδερφή της Shimmy. Είναι επίσης συν-δημιουργός και του Dance Filthy και του Pole Theatre.

Η Maddie αν δε βρίσκεται σε περιοδεία ανά τον κόσμο όπου διδάσκει τα μυστικά του poledancing  βρίσκεται στο στούντιο που είναι το δεύτερο σπίτι της το Pole Dance Academy.

Στις 25 Αυγούστου θα έρθει για άλλη  μια φορά στην Ελλάδα όπου θα πραγματοποιήσει σεμινάρια poledancing σε ιδιωτική σχολή των Αθηνών.

Pole today with @yungie.dang and @dirdybirdy practicing this little handstand from @ne_de_la_mer and Choreo from class with Deebs on Friday. We finally have static poles at Bondi Junction so I thought it might be about time I learn some 🥰

Gepostet von Maddie Sparkle am Montag, 22. Juli 2019

Loving our new animal Ibiza leotard ❤️ They are available online now on the @shimmyandsparkle www.shimmyandsparkle.com ❤️🐯🐅

Gepostet von Maddie Sparkle am Donnerstag, 18. Juli 2019

 

 

 

 

 

 

Loading