Στη Μύκονο για διακοπές η κόρη του Τραμπ (pics)

Η 32χρονη ηθοποιός Lindsay Lohan δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της με την 24χρονη κόρη του αμερικανού πρόεδρου Donald Trump, Tiffany και τον κοινό τους φίλο  Andrew Warren σε μία εκδήλωση για τα θύματα της φονικής φωτιά στο Μάτι, στο εστιατόριο Nammos στη Μύκονο.

propoli

Η Lindsay, η οποία πριν λίγους μήνες άνοιξε το νέο της κλαμπ Lohan Beach House τάγκαρε στο ποστ της και τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλτ Τραμπ.

Ο Warren πόσταρε την ίδια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η Lindsay να φοράει ένα σκούρο κόκκινο φόρεμα με ντεκολτέ και η Tiffany ένα μαύρο αθλητικό φόρεμα με κουμπιά. Αργότερα αυτός και η ηθοποιός διέγραψαν τη φωτογραφία από τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Ο Warren όμως δεν διέγραψε από τα stories στο Instagram ένα βίντεο από την εκδήλωση στο οποίο φαίνεται η Lohan να παίζει με τα μαλλιά της Tiffany.

Η Tiffany η οποία είναι ένα από τα πέντε παιδιά του αμερικανού προέδρου και το μόνο παιδί από τη δεύτερη σύζυγό του, Marla Maples βρίσκεται σε διακοπές αφού ολοκλήρωσε το δεύτερο εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο Law Georgetown στο Washington DC.

Η Lindsay και η Tiffany είναι φίλες εδώ και λίγο καιρό.Τον Απρίλιο, οι δύο τους συζήτησαν στο FaceTime. Επίσης έχουν κοινούς φίλους όπως οι Andrew, Abigail Breslin, Peter Brant Jr και EJ Johnson, σύμφωνα με το Vanity Fair.

Η Lindsay είχε είπε στους New York Times τον Ιούνιο ότι η Tiffany, σχεδίαζε να την επισκεφτεί τον επόμενο μήνα στη Μύκονο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι « πραγματικά ένα πολύ γλυκό κορίτσι» και «ωραίος άνθρωπος».

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλτ Τραμπ το 2004 είχε είπε στο «The Howard Stern Show», λίγες μέρες πριν τα προβλήματα της Loxan με τον Νόμο ότι η ηθοποιός ήταν «πιθανώς ταραγμένη και ως εκ τούτου πολύ καλή στο κρεβάτι».

«Εδώ είναι το πράγμα: πολύ απλό με την πολιτική» ,δήλωσε η Lindsay στους New York Times τον Ιούνιο. «Δεν έχει σημασία τι λέει ο οποιοσδήποτε, αυτός είναι ακόμα ο πρόεδρος. Δεν αισθάνομαι τίποτα δεν με συγκινεί τίποτα».

Πηγή: eonline.com

Loading