Στη Σκιάθο το αεροσκάφος των Rolling Stones

Λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι το αεροσκάφος των Rolling Stones με το χαρακτηριστικό σήμα του ροκ συγκροτήματος, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» προκαλώντας την έκπληξη σε όσους το παρατήρησαν.

propoli

Αμέσως μετά την προσγείωση ένα μικρό λεωφορείο με φιμέ τζάμια έλαβε την εντολή να προσεγγίσει το αεροπλάνο ώστε να επιβιβασθούν σε αυτό επτά άτομα, χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες. Το βανάκι κατευθύνθηκε στο λιμάνι όπου τους τέσσερις από τους επτά επιβαίνοντες περίμενε το εντυπωσιακό τρικάταρτο σκάφος «Eos» (Ηώς) που εδώ και λίγες ημέρες έχει δέσει στο νησί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αμέσως μετά την επιβίβαση τεσσάρων ατόμων στο σκάφος, οι υπόλοιποι επιβαίνοντες του βαν κατευθύνθηκαν στις Κουκουναριές όπου δείπνησαν στο γνωστό πολυτελές εστιατόριο του ξενοδοχείου «Σκιάθος Παλλάς».

Αγαπημένος προορισμός για καλλιτέχνες

Να σημειωθεί ότι το νησί της Σκιάθου αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του πρίγκιπα Καρόλου, αλλά και του υπουργού Εξωτερικών της Μ. Βρετανίας, Μπ. Τζόνσον, όπως και γνωστών καλλιτεχνών από τον χώρο του κινηματογράφου και της μουσικής.

Loading