Στο κρεβάτι με… λεοπάρ γόβες η Κορινθίου (pic)

Ακόμη ένα… διαμάντι μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram η Μαρία Κορινθίου, η οποία όσο μεγαλώνει, τόσο πιο σέξι γίνεται.

propoli

Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο μετά τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την πολυσυζητημένη φωτογράφησή της, συνεχίζει να δημοσιεύει «καυτά» στιγμιότυπα στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η ανάλυση και η πρόταση της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γ. – Γιουβέντους εδώ

«Mood τίγρη»

Το μοντέλο και ηθοποιός φορώντας λεοπάρ γόβες και σέξι μαύρο φόρεμα που αναδεικνύει τα «πλούσια» προσόντα της, ξάπλωσε στο κρεβάτι σε «mood τίγρη» όπως δείχνει και η ίδια με την περιγραφή της στη δημοσίευση.

Η μελαχρινή καλλονή αν και πλησιάζει τα 40, διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα στην ελληνική showbiz, κάτι που μπορείτε να δείτε και μόνοι σας…

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

🐆GIVEAWAY 🐆 🐆Maria Korinthiou Collection 🐆 @mariakorinthioucollection 🐆 1. Follow @mariakorinthioucollection @parizianista @mariakorinthiou 2. Like στη φωτογραφία 3. Comment & Tag 3 φίλες σας …..και οι 4 φίλες θα κερδίσουν το φόρεμα της φωτογραφίας από την καινούργια μου φθινοπωρινή σειρά #mariakorinthioucollection Καλή επιτυχία και καλό φθινόπωρο! 🍁🍂🐿🌰 ____________ #mariakorinthiou @mariakorinthiou #mariakorinthioucollection #fw19 #fashion #style #mariasattitude @parizianista #photoshoot #campaign #photography @manthos_tsakiridis #makeup #hair @dimitris__stamatiou

A post shared by 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗔 𝗞𝗢𝗥𝗜𝗡𝗧𝗛𝗜𝗢𝗨 (@mariakorinthiou) on

Η ανάλυση και η πρόταση της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γ. – Γιουβέντους εδώ

Loading