«Τριγμοί» στο Instagram – Η Ράλλη ποζάρει ολόγυμνη! (pic)

Καλοκαιρινό «δώρο» αποφάσισε να κάνει στους χιλιάδες θαυμαστές της στο Instagram η Νικολέττα Ράλλη, καθώς δημοσίευσε φωτογραφία που ποζάρει ολόγυμνη.

propoli

Η Ελληνίδα καλλονή στο πλαίσιο διαγωνισμού που πραγματοποίησε μέσω του κοινωνικού μέσου κοινωνικής δικτύωσης, έβγαλε όλα της τα ρούχα και πόζαρε με άνεση στο φακό, προκαλώντας απανωτά  «εγκεφαλικά» στους θαυμαστές της, οι οποίοι έσπευσαν να την αποθεώσουν με άκρως κολακευτικά σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της.

Δείτε τη σχετική εικόνα:

View this post on Instagram

*** 𝙶 𝙸 𝚅 𝙴 𝙰 𝚆 𝙰 𝚈 *** Καλημέρα κορίτσια μου! Κερδίστε τα προϊόντα makeup του beauty look της πρώτης φωτό με πολύ αγάπη, από τον @achilleas_charitos !!! Τα προϊόντα είναι όλα στη δεύτερη φωτό: το κόκκινο κραγιόν του καλοκαιριού, λάμψη για τα ζυγωματικά, bronze σκιά, μολύβι για τα μάτια, μάσκαρα, eyeliner και terracotta, ενώ θα κερδίσετε επιπλέον και το foundation και concealer που ταιριάζει στο δικό σας δέρμα❤️ Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη και εσείς πρέπει απλά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα: 𝚂𝚝𝚎𝚙 𝗟𝗶𝗸𝗲 σε αυτό το Post 𝚂𝚝𝚎𝚙 𝟷 𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄 @achilleas_charitos 𝚂𝚝𝚎𝚙 𝟸 𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄 @nikolettaralli 𝚂𝚝𝚎𝚙 𝟹 𝗖𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝘁 σε αυτό το 𝗣𝗼𝘀𝘁 μαζί με 𝗧𝗮𝗴 την αγαπημένη σου φιλη! Καλή επιτυχία 🐬 . . . . #giveaway #makeup #tutorial #summervibes #gift #flower #redlips

A post shared by Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) on

View this post on Instagram

𝙷𝚎𝚕𝚕𝚘 𝚜𝚞𝚖𝚖𝚎𝚛🐬

A post shared by Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) on

Loading