Μπέττυ Μαγγίρα: «Έχω σκεφτεί πολλές φορές να απαντήσω, στην ουσία είναι το πράγμα»

Τι απαντά η Μπέττυ Μαγγίρα για το τηλεοπτικό της μέλλον στο πρωινό του ΟΡΕΝ;

Τη Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου». Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε στον ρεπόρτερ Ισίδωρο Φίκαρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον στο ΟΡΕΝ αλλά και τον αμιγώς ψυχαγωγικό χαρακτήρα που προτίμησε να κρατήσει στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα», παρά τη σκληρή επικαιρότητα των ημερών.

«Περνάμε πολύ ωραία στην εκπομπή με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα καθημερινό, ζωντανό πρωινό. Εγώ δεν θέλω να ασχοληθώ με την επικαιρότητα, δεν μου αρέσει και δεν θα ‘θελα να το κάνω. Το κανάλι θα μπορούσε φυσικά να μας βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι αλλά νομίζω ότι είμαι πολύ καλύτερη στην ψυχαγωγία και αυτό μου αρέσει να κάνω», δηλώνει αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ούτε μπορώ να το κρύψω, ούτε να μην το αποδεχθώ. Το ξέραμε ότι θα είναι έτσι, φέτος μεγάλωσε κι άλλο μπαίνοντας και η Φαίη απέναντι στον ΣΚΑΪ. Είναι κάτι που το γνωρίζεις και πας με αυτό που ξέρεις», σχολιάζει στη συνέχεια.

«Έχω σκεφτεί πολλές φορές να απαντήσω μέσα από την εκπομπή αλλά μετά «ανοίγει» το πράγμα, ανταπαντάει κι ο άλλος και μένουμε στις απαντήσεις. Στην ουσία είναι το πράγμα, εκεί τι γίνεται», απαντά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Τέλος, σχετικά με τη ανανέωση ή μη του συμβολαίου της με το ΟΡΕΝ για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η Μπέττυ Μαγγίρα σχολιάζει με χιούμορ: «Αυτό το συμβόλαιό μου έχει γίνει πια Ανατολικό Ζήτημα. Είναι θετικό το κλίμα και από τις δυο πλευρές, αυτή είναι η βάση προς το παρόν. Είναι νωρίς ακόμα, σιγά-σιγά θα γίνουν και οι συζητήσεις».

Δείτε επίσης: Ο Σούπερμαν επιστρέφει σε μία νέα κινηματογραφική περιπέτεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading